Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Ako správne skombinovať šperky

Základné pravidlo je jednoduché – noste šperkové sety. Komplet náhrdelníka a náušníc, poprípade ešte náramku na ruku v rovnakom prevedení vyzerá veľmi elegantne a vkusne, a príležitostí  pre nosenie tohto setu sa nájde dosť. Pokiaľ však nemáte možnosť nosiť šperky v sade a nakupujete jednotlivé kúsky, dajte si pozor na možné prekombinovanie rôznych typov šperkov. Vyberajte poctivo, snažte sa zladiť dokopy farby a predovšetkým materiály. 

Ďalšou dôležitou radou je: nepreháňajte to s celkovým množstvom šperkov. Postačia len dva, maximálne tri kúsky naraz. Pokiaľ však chcete svoj outfit podtrhnúť výrazným šperkom, postačí Vám on samotný – nápaditý náhrdelník je dostačujúci, nedoplňujte ho veľkými náušnicami, výraznou brošňou alebo náramkom. Pozor si dajte aj v prípade prsteňov, na ruku ich patrí skôr menej, než viac a rozhodne sa držte rovnakého materiálu, alebo aspoň farby. 

Klíše „zákaz miešania šperkov rozdielneho materiálu“ už neplatí, len je potreba zlaté a strieborné šperky kombinovať decentne. Vsaďte na podobnú farbu kovu alebo na rovnaké farebné kamienky vložené v šperkoch nekombinujte príliš lesklé ozdoby. Kombinácia náhrdelníka zo žltého zlata a strieborných vysiacich náušníc pôsobí často veľmi lacno, vzdajte sa preto jedného z doplnkov. 

Pokiaľ si budete chcieť k novému vybranému prsteňu či náhrdelníku hneď zakúpiť aj náušnice či iné doplnkové šperky a nie ste si istý ich vhodnou kombináciou, požiadajte o radu odborného predajcu v zlatníctve – ten Vám dokáže zostaviť sadu šperkov presne na mieru.