Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Odkazy od svadobčanov na jednom mieste

Kniha sa hodí na honosnú svadbu, rovnako ako aj na dedinskú svadbu. Stačí zvoliť ten správny štýl. Môžete vyberať z klasických kníh viazaných v saténe s jemným papierom vo vnútri alebo povoliť uzdu svojej fantázii  a vyrobiť si knihu hosťov, ktorá nakoniec knihu ani pripomínať nemusí. Hostia môžu svoje odkazy, poznámky, fotky z polaroidu alebo básničky zanechávať v najrôznejších nádobách. Možností je veľa. 
 
Klasická kniha – knihu s prázdnymi listami môžete sami dozdobiť do farieb Vašej svadby a spolu s kamienkami, umelými kvetinami alebo farebnými saténovými stužkami jej navždy vložia podobu Vášho veľkého dňa.
 
Svadobná nástenka – na nástenku sa budú postupne pridávať odkazy, ktoré môžete druhý deň zobrať do krabice a uschovať ich v takom menšom chaose navždy. Dajte svadobčanom na výber z farebných papierov a veľkého množstva farieb a ceruziek, aby žiadny odkaz nebol podobný. 
 
Večné drevo -  z dreva si môžete nechať vyrobiť krásne srdiečka, dieliky puzzle alebo lietajúce balóny, ktoré Vás, spoločne s odkazom, budú sprevádzať životom. Jednotlivé odkazy si nechajte zarámovať a zaveste si ich na čestné miesto napríklad v spálni alebo v obývacej miestnosti, aby ste ich mohli mať vždy spolu. 
 
Pokiaľ chcete Vaším priateľom a rodine uľahčiť rozhodovanie, aké láskyplné slová a rady Vám chcú do spoločného života odovzdať, zadajte im úlohu. Nech vymyslia na akom mieste máte osláviť výročie svadby o 5 alebo 30 rokov. Môžu Vám napísať najlepší spoločný zážitok alebo Vám poradiť ako možnú hádku o umytie riadov zmeniť v spoločný smiech. 
 
Ak už vymyslíte čokoľvek, verte , že okolo svadobnej knihy sa budú zlučovať Vaši priatelia a rodina. Budú si spoločne hovoriť veselé a dojímavé príbehy a Vy sa budete nad týmito odkazmi dojímať ešte dlhé roky. 
Svadobné obrúčky z červeného a bieleho zlata Svadobné obrúčky z bieleho zlata
Úchvatné svadobné obrúčky, ktoré na vašej ruke zaručene vyniknú. Červený lesklý povrch je doplnený výstupným pásikom z bieleho zlata, zdobeného diamantovým matom. Dámsky prsteň na viac zdobí jeden žiarivý kameň. Nadčasové elegantné prstene sú navrhnuté v pologuľatom profile a žiarivom lesku. Na dámskom prsteni je do tvaru štvorca zasadených deväť trblietavých kameňov. Pohľad na tieto prstene vás ani po rokoch neomrzí.