Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Zamilujte si šperky inšpirované jeseňou

Jeseni kraľuje červené zlato

Šperky z bieleho zlata sú síce klasikou a stávkou na istotu, však klesajúce teploty priamo nabáda k tomu vniesť do šperkovnice hrejivejší kov - červené zlato. Šperky z červeného zlata sú stále trendy, a okrem toho ladí takmer s každým typom pleti, takže predstavujú ideálny darček pre ženu, mamičku či kamarátku. Možno vás prekvapí, že najviac mu to pristane v kombinácii s ďalšími farbami zlata, najmä potom s bielym zlatom. Objavte aj vy krásu červeného zlata a nechajte sa očariť elegantným náramkom s dvoma trblietavými briliantmi alebo zlatým náhrdelníkom s briliantmi poskladanými do jemného kruhu.

náramek bílé zlato

Drahokamy s nádychom jesene

Viete, aký šperk spoľahlivo rozjasní aj ten najsychravejší deň? Predsa ten, ktorý je drahokamami ozdobený! Ak už nejakú dobu pokukujete po šperku s uhrančivým drahokamom, potom práve nastal najvyšší čas premeniť sen na skutočnosť. V našom kráľovstve šperkov nájdete rôzne typy drahokamov - okrem zafírov, smaragdov, rubínov a diamantov sú to tiež akvamaríny, turmalínmi alebo veľmi zriedkavé tanzanity. Niekto drahokam vyberá podľa intuície a svojho vkusu, iný zase spolieha na silu kalendárnych mesiacov, ktoré astrológovia každému z nich prisudzujú. Šperky s drahokamami však môžete farebne zladiť aj s ročným obdobím:

Ohnivý rubín

Ak sa radi kocháte farbou opadaného lístia a pestro sfarbenou krajinou zaliatu slnkom, siahnite po šperku s rubínom. Rubín si vás získa ako na prsteňoch, tak aj náhrdelníkoch, najmä potom na skvostnom náhrdelníku vysadeného niekoľkými drobnými briliantmi.

náramek bílé zlato rubín

Harmonický smaragd

Smaragd je síce vnímaný ako drahokam mesiaca mája, avšak pravdou je, že jeho svieža zelená farba najviac vynikne práve teraz na jeseň, kedy sa príroda opäť zahaľuje do zemitých tónov. Nezáleží na tom, či sa chystáte na schôdzku či na rodinný obed - zakaždým, keď vám pohľad skĺzne na šperk zdobený smaragdom, zaplaví vás pocit pokoja a úplnej harmónie. Nechajte sa pohltiť farbou sýto zelených drahokamov a urobte si radosť prstienkom so smaragdom uchopeným v romantickej korunke.

Náramok všetkých farieb zlata

Ak sa hrdo hlásite k romantickým povahám a večným snílkom, zaručene vás uchváti nežný náramok posiaty tromi briliantovými srdiečkami, z ktorých každé zastupuje inú farbu zlata. Kombinácia bieleho, červeného a žltého zlata znázorňuje dokonalú súhru farieb, ktorá nás v prírode na jeseň zo všetkých strán obklopuje. Náramok pobozkaný tromi typmi zlata predstavuje rovnako perfektnú voľbu pre tých, ktorí sa u zlata nemôžu rozhodnúť len pre jednu farbu.

náramek bílé červené zlato

Poskočilo vaše srdce nad niektorým zo šperkov? Sľubujeme vám, že až si pozriete celú ponuku našich šperkov, poskočenie sa razom premení v ustavičnom bušení, ktoré skrotí už len nablýskaná objednávka :). Všetky klenoty si môžete prezrieť aj v našich kamenných predajniach v Prahe, Brne alebo Bratislave, kde vás veľmi radi uvidíme.