Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Komorné a utajené svadby celebrít v roku 2020

 

Komorný obrad princeznej Beatrice

Princezná Beatrice, vnučka britskej kráľovnej Alžbety II., sa vydala 17. júla za prítomnosti najbližšej rodiny. Svoje áno povedala talianskemu magnátovi Edoardo Mapellimu Mozzimu v kulisách hradu Windsor. Pôvodne sa mala svadba odohrať už v máji, a to v kráľovskom štýle, snúbenci sa však kvôli svetovému dianiu rozhodli svoj veľký deň odložiť a usporiadať ho radšej v komornom duchu. Princezná sa vydávala vo vintage svadobných šatách od Normana Hartnella. Rozprávkový look potom doladila diamantová tiara kráľovnej Márie, ktorá zdobila vo svadobný deň aj kráľovnú Alžbetu II.

 

                                                                   Instagram/theroyalfamily

 

Tajná svadba Emmy Stone

Pôvabná herečka Emma Stone a scenárista Dave McCary si svoje áno povedali tento rok v úplnom utajení. A pretože novomanželia si odjakživa strážia svoje súkromie, nikto okrem svadobčanov dodnes nevie, kedy ani ako veselka prebiehala.

 

 

Topmodelka Natalia Vodianova povedala svoje áno na radnici

Módna svadba roka? Jednoznačne tá supermodelky Natalie Vodianovej a Benarda Arnaulta – dediča módneho impéria LVMH. Dvojica uzavrela manželstvo 27. júna v parížskej radnici a iba v úzkom kruhu priateľov a rodiny. Svadba to bola síce skromná, ale vždy v každom ohľade štýlová. Originálne svadobné šaty s ramennými vypchávkami a golierom pre anjelika Victoria & # 39; s Secret ušila kazašská návrhárka Uljana Sergejenková.

 

                                          Instagram/natasupernova

 

Lilly Allen oddal Elvis Presley

Na začiatku septembra mali svoj veľký deň britská speváčka Lily Allen a herec David Harbour, sympatický  hrdina zo seriálu Stranger Things. A svadba to bola ako vyšitá z hollywoodskeho filmu. Dvojica si svoje áno povedala vo Vegas a neoddával ich nikto iný ako imitátor Elvisa Presleyho. Svadobná hostina potom prebehla vo veľkom štýle vo fastfoode pri ceste. To ale nie je všetko. Svadobné šaty si speváčka kúpila u Diora len pár hodín pred obradom. Lily Allen potom novinárom priznala, že jediné, čo kúpila s predstihom, boli snubné prstienky. Hovoríte si, prečo všetko prebehlo tak narýchlo? Mesto hriechu bolo totiž jediné miesto, kde mohol zamilovaný pár svoju lásku spečatiť manželským sľubom v čase pandémie. Lily Allen ani David Harbour síce o svadbe vo Vegas nikdy nesnívali, nakoniec si ju ale užili tak ako sa patrí.

 

                                               Instagram/lilyallen

 

Všetky snubné prstene Rýdl nájdete nielen na webových stránkach, ale sú k videniu a k vyskúšaniu aj v našich zlatníctvach Rýdl v Prahe, Brne aj Bratislave. Snubné prstene vyrábame v akejkoľvek farbe zlata, a to buď v 14 alebo 18 karátovom, v paládiu alebo platine. Z akého materiálu je možno vybraný snubný prsteň vyrobiť zistíte v detaile každého prstienku.

 

Jedinečná zľava 10% na všetky svadobné obrúčky od 1.5. do 15.5.2024! Na našej predajni alebo v našom eshope s použitím zľavového kódu: SVADBA24 - viac informácií tu.