Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Top 10 našich najpredávanejších svadobných obrúčok

Vyberáte s partnerom či partnerkou obrúčky na svoju vysnívanú svadbu a nemáte ešte konkrétnu predstavu? Inšpirovať sa môžete tým, čo sa páčilo našim zákazníkom v posledných rokoch. Predstavujeme 10 najlepších  našich najpredávanejších modelov svadobných obrúčok.

snubní menší blog.jpg

Obľúbené obrúčky z bieleho, žltého aj rúžového zlata

Obrúčky Rýdl si príďte osobne pozrieť a vyskúšať na naše predajne v Bratislave, Prahe a v Brne alebo si objednajte priamo na našom e-shope www.obrucky-rydl.sk  Modely vyrábame z rôznych materiálov- biele zlato, žlté zlato, rúžové zlato, platina či palladium.

1) Nežné briliantové obrúčky s briliantmi

Medzi najobľúbenejšie modely u nás patrí snubný prsteň 435snubný prsteň 336snubný prsteň 319 alebo snubný prsteň 430. Obrúčka pánskeho modelu je jednoduchá bez zdobenia či kamienkov a šírka sa pohybuje od 2 mm do 4 mm.

top 10 snubní_1(1).jpg

Dámske prstene sú zdobené jemnými briliantami v rade a sú menej široké od 1,8 mm do 2,2 mm. Vďaka tomu krásne vyzerajú keď sa nosia aj so zásnubným prsteňom spolu na jednom prste. Jeden diamant v zásnubnom prsteni vďaka rade jemných kameňov na obrúčke viac vynikne.

2) Zaujímavo zdobené svadobné obrúčky

Do TOP 10 najpredávanejších svadobných prsteňov Rýdl tiež patrí model 293 a model 443. Oba  majú zaujímavé riešenie zdobenia, posúďte sami. V prvom modeli krásne vyniknú elegantné prepletené časti, druhý prsteň si obľúbite pre jeho nápaditosť.

Dámske varianty prsteňov sú široké od 2,5mm do 3mm, pánske prstene od 2,5 do 4,5mm.

top 10 snubní_2.jpg

3) Klasické svadobné prstene s kamienkami

Klasické obrúčky sú rovnaké ako varianta č.4 širšie, v dámskej variante od 3 mm do 5 mm a v pánskej variante od 2 mm do 5 mm. Na rozdiel od klasických hladkých obrúčok majú kamienky. Sú teda ideálnym riešením pre dámy, ktoré chcú širšie obrúčky, ale nechcú iba hladkú variantu. Povrchová úprava prsteňov môže byť lesklá alebo matná, vyrábame ich aj v rôznych farebných kombináciách a niektoré sú ozvláštnené zaujímavým zdobením.

top 10 snubní_3.jpg

4) Klasické svadobné obrúčky bez kameňov

Klasické obrúčky sú ideálne pre všetky minimalistické duše, obľúbili si ich muži aj ženy. A prečo im hovoríme klasické prstene? Predtým boli obrúčky bez kameňov úplne bežné, drahými kameňmi sa začali zdobiť až neskôr.

Medzi naše najpredávanejšie modely klasických modelov prsteňov patria obrúčky 923 a obrúčky 914. Obrúčka modelu 914 má šírku 4mm, preto nie je veľmi  pohodlné nosiť zásnubný a obrúčku na jednom prste. Hladkú obrúčku na ruke krásne doplní zásnubný prsteň s diamantom.

top 10 snubní_4.jpg

Ktorá z našich 10 top obrúčok vás zaujala najviac? Pokiaľ máte inú predstavu o šírke alebo farbe prsteňov, počtov kameňov alebo zdobenie prstienka, určite sa nám ozvite a spoločne nájdeme riešenie.

 

Kontaktujte nás

Zároveň nie je problém skombinovať dámsku a pánsku obrúčku rôznych modelov, farieb a materiálov. Tešíme sa na Vás osobne v našich predajniach Rýdl, kde vám radi poradíme, v prípade nám môžete zavolať na tel. číslo. +420 222 221 895 alebo napísať na info@prsteny.cz. V prípade záujmu si môžete vytvoriť aj rezerváciu na predajni.