Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

10 krokov, ako postupovať pri žiadosti o ruku

1. Môže to znieť banálne alebo pre niekoho zbytočne, ale zvážte svoje rozhodnutie požiadať partnerku o ruku. Nenechajte sa po prvých troch mesiacoch vzťahu uniesť zamilovanosťou a s žiadosťou počkajte do chvíle, kedy Váš vzťah trocha viac uzreje a vy spoznáte aj svoje slabé stránky. 
 
2. Ako náhle ste rozhodnutý, že Vaša partnerka je tá pravá, zamerajte sa na výber zásnubného prsteňa. Premýšľajte o vkuse svojej nastávajúcej napríklad aj nahliadnite do jej šperkovnice. 
 
3. Spočítajte si, koľko chcete do zásnubného prsteňa investovať. Niekoľko sto korún je málo, jeho kúpa by Vás ale nemala zruinovať. 
 
4. Nepozorovateľne zistite veľkosť, ktorú by zásnubný prsteň mal mať. Ideálne je obkresliť si tvar iného prsteňa a tento obrys vziať so sebou do zlatníctva. 
 
5. Vyberte zásnubný prsteň. Vyberajte dlho, dôkladne a s rozumom. Môžete si nájsť na internete typ zásnubného prsteňa, o ktorom si myslíte, že by sa partnerke páčil, a ten potom hľadať v zlatníctvach. Alebo si nechajte priamo tam poradiť, ktorý zásnubný prsteň by mohol byť pre Vás ten pravý. 
 
6. Nezabudnite na elegantnú krabičku, do ktorej prsteň umiestnite. 
 
7. Zásnubný prsteň doma dôkladne utrite! 
 
8. Vyberte vhodný dátum, čas a miesto. Večer uprostred týždňa pri sledovaní správ nie je veľmi ideálne, skúste vybrať romantickejšiu chvíľu – ale pozor na gýč. Žiadosť o ruku môžete spojiť treba s dovolenkou, netradičným výletom, výročím alebo narodeninami. 
 
9. Premyslite si, ako partnerku o ruku požiadate. Na papier si spíšte, čo jej chcete povedať a na čo nechcete zabudnúť. Všetko si niekoľko krát zopakujte, šťastie praje pripraveným. 
 
10. Deň D, hodina H. Zhlboka sa nadýchnite, myslite pozitívne a pokľaknite pred svoju nastávajúcu so zásnubným prsteňom v ruke.