Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

5 miest na svete, kde chcete, aby vás požiadal o ruku

  1. Paríž

Ktoré miesto si pýta žiadosť o ruku viac než práve Paríž, mesto lásky? Veríme, že veľa žien, ktorým neunikli romantické filmy ako Polnoc v Paříži alebo Amélia z Montmartru, si aspoň raz želali v ňom zažiť lásku ako vystrihnutú z filmového plátna. Túlať sa malebnými uličkami, tajiť dych pri pohľade na umenie, a nakoniec napríklad aj na vašu drahú polovičku, ktorá sa pred Eiffelovkou alebo Medicejskou fontánou konečne vysloví.

 

paříž žádost o ruku

Zaujímavosť: Vedeli ste, že každá 679 žiadosť o ruku sa odohráva práve pod Eiffelovou vežou?

 

Hoci sa hovorí, že nejde ani tak o miesto, ale skôr o to, kým sa obklopíte, musíme sa s vami podeliť ešte o dve miesta v Paríži, kde sa žiadostí o ruku odohrá podstatne menej ako pod slávnou vežou, avšak zaslúži si tu byť. Prvým z nich je parížsky Terras Hotel, ktorého terasa a výhľad z nej vám učaruje, a ďalej bazilika Sacré-Coeur, ktorá vám prichystá kulisu v podobe toho najkrajšieho západu slnka.

 

 

  1. Nórsko

Ak v našom zozname očakávate ďalšiu živú metropolu ako napríklad Londýn, potom vás najskôr sklameme. Na svete je totiž toľko iných prekrásnych krajín a miest s nezameniteľnou atmosférou, ktoré váš životný moment navyše ušetria veľkého obecenstva. Patrí tam napríklad Nórsko a jeho pobrežia zvané Lofoty tvorené asi z 80 ostrovov obklopených skutočne panenskou prírodou. Asi si dokážete predstaviť, aký obraz vznikne, keď ho navyše dokreslia svetla polárnej žiary.

 

 

  1. Portugalsko, Ponte de Piedade

Portugalsko sa všeobecne teší čoraz väčšej obľube, existuje však jedna časť jeho pobrežia, kde slovo romantika naberá úplne nové rozmerz. Jedná sa o skalnaté a kamenné útvary, ktoré lemujú tamojší pobreží Algarve. Spolu so smaragdovo modrým oceánom len dokazujú, ako veľmi vie byť príroda mocná a zároveň dramatická. Tak čo, dámy, ktorá z vás sa vidí na kraji zlatistého útese s úsmevom na tvári a zásnubnźm prsteňom na ruke?

 

 

  1. Santorini

Santorini je dnes jednoznačne najznámejším gréckym ostrovom, čomu najviac vďačí svojim dedinám s typickými modrobielymi domčekmi a kostolíkmi, ktorých tradičnosť rozbíjajú moderné hotely s vonkajšími vírivkami, infinity bazény a ďalšími nadštandardnými službami. Práve tie najviac lákajú zamilované páry, ale aj novopečených manželov, ktorí sem vyrážajú na medové týždne. Ak vás teda váš partner pri západe slnka vyvedie nad mestečko Oia alebo pozve na terasy vinice Caldera, je to jasné ...

 

  1. Maledivy

Belostné pláže, tyrkysový oceán a ničím nerušený pokoj a súkromie, ktoré maldivské ostrovčeky ponúkajú, sa bezpochybne javí ako dokonalé prostredie pre uskutočnenie žiadosti o ruku. Veľa z nich je navyše neobývaných, ale v rámci výletu loďou alebo člnom sa dajú vďaka svojej miniatúrnej rozlohe prebádať behom chvíľky. Stavíme sa, že v tejto snovej destinácii sa len máloktorý muž na otázku Vezmeš si ma? dočká nepriaznivé odpovede.

 

Prezrite si ponuku našich zásnubných prsteňov, nech si okrem peknej destinácie navodíte tiež pocit toho najkrajšieho prsteňa na svojom prstenníku.

 

POZRIEŤ ZÁSNUBNÉ PRSTENE​