Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

7 rád do manželstva, ktoré si vziať k srdcu ešte dnes

 

 

1. Buďte svoji, a napriek tomu majte aj svoj život

Hoci so svojim partnerom tvoríte dokonalý celok a svoju existenciu si jeden bez druhého nedokážete predstaviť, myslite stále aj na seba. Cesta k spokojnosti vedie cez vzájomné doplňovanie, ale nie cez kompletizáciu. Rozmaznávajte sa i v priebehu manželstva každý svoje koníčky a priateľov a vzájomne sa podporujte.

 

2. Tolerujte sa a robte kompromisy

Znie to možno ohrané, ale spokojné manželstvo si stavia hlavne na kompromisoch a tolerancii. Manželstvo na rozdiel od svadobného dňa nebýva dokonalé a občas sa nad ním vznášajú mračna v podobe hádok a výmeny názorov. Pokiaľ by ste sa na všetkom zhodli, bola by to nuda. Hádky zavŕšené kompromisom a vzájomnou toleranciou váš vzťah naopak posilnia.

 

3. Komunikujte

Čo ďalšie by vám poradili pýry, ktoré práve oslávili diamantovú svadbu? Hovoriť veci priamo, teda tak ako sú. Nečakať, že ten druhý vám bude čítať myšlienky. Zdieľať spoločné radosti, starosti aj svoje pocity.

 

 

4. Doprajte si pravidelné rande

Po niekoľkých rokoch sa celkom často stáva, že manželstvo sklzne do stereotypu. Zrazu už nerobíte toľko zábavných aktivít ako na začiatku vzťahu, potom vám do života vstúpi to najkrásnejšie - deti, lenže spolu s nimi tiež čím ďalej menej času pre opatrovanie vzťahu.

 

Skúste si aj napriek ťažobe povinností nájsť aspoň jeden krát v mesiaci čas na naozajstné rande. Také, kedy sa obidvaja vystrojíte a dáte si skvelú večeru a podniknete veci ako predtým. Vo vymýšľaní programu sa môžete striedať a tešiť sa , čím vás druhá strana prekvapí.

 

5. Oceňujte sa malými gestami

Je nádherné, keď aj po 30 rokoch manželstva muž povie svojej žene, že jej to pristane alebo, keď žena prekvapí len tak svojho muža vstupenkami na koncert jeho obľúbenej kapely.

 

     

6. Myslite ma to, prečo ste si svojho partnera vybrali

V prvých mesiacoch či rokoch spoločného života sa vám partner zdá väčšinou absolútne dokonalý. Časom prirodzene zložíte ružové okuliare a zistíte, že na ňom nájdete par chyb. A to je v poriadku. Možno vám nenosí pugety ruží, ale zase vie úžasne variť. Možno vás rozčuľujú pohádzané ponožky na podlahe a neuprataná skriňa, ale za to máte prirobené nové poličky a čerstvo vymaľované. Zamerajte sa na pozitíva a prijmite tie vlastnosti, ktoré nemôžete zmeniť.

 

7. Chcite sa jeden druhému páčiť

Po 20 rokoch manželstva už neriešite , či vás milovaný uvidí s mastnými vlasmi alebo v akom pyžame idete spať, je to jasné. Verte, že vzťahu maximálne prospeje, keď sa jeden druhému budete chcieť páčiť a pripomeniete si, s a akou dôkladnosťou  ste sa pripravovali na svoje prvé rande.

 

 

VYBRAŤ SVADOBNÉ OBRÚČKY

 

 

Jedinečná zľava 10% na všetky svadobné obrúčky od 1.5. do 15.5.2024! Na našej predajni alebo v našom eshope s použitím zľavového kódu: SVADBA24 - viac informácií tu.