Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

8 najkrajších miest na svadbu v Prahe

 

 

1. Petřínske terasy

K tým najromantickejším svadobným miestam v Prahe bezpochyby patria Petřínske terasy. To je zásluhou predovšetkým prekrásneho výhľadu na celú Prahu, ktorý máte z tamojšej letnej záhrady ako na dlani. V reštaurácii nachádzajúcej sa na juhovýchodnom svahu Petřínských záhrad sa vám kompletne postarajú o svadobnú hostinu - zostavia svadobné menu, ponúknu možnosť večerného grilovania priamo na terase a zaistia živú kapelu.

 

2. Průhonický zámok a park

Vskutku rozprávkovú svadbu prežijete na Průhonickom zámku, ktorý sa okrem iného stal kulisou pre natáčanie celej rady slovenských rozprávok. Ak vás to ťahá skôr do prírody, povedzte si svoje áno v priľahlom parku, ktorý je zapísaný na zozname svetového dedičstva UNESCO. Park upúta svojím kúzlom v každom ročnom období - na jar vám fotky ozdobia ružové magnólie, na jeseň zase pestrofarebné stromy.

 

3. Vrtbovské záhrady

Čo by ste povedali svadbe v najkrajších barokových záhradách priamo v samom srdci Prahy? Vrtbovské záhrady situované neďaleko Karlovho mosta sa perfektne hodí pre menšie svadby s účasťou 20 až 40 hostí. K niekoľkoúrovňovým záhradám patrí aj balkónik, z ktorého sa vám naskytne nezabudnuteľný pohľad na stovežatú Prahu aj samotný Pražský hrad.

 

4. Hotel Chateau St. Havel

Prostredie novogotického zámku Chateau St. Havel si vás získa svojou čarovnou a pritom slávnostnou atmosférou, a dodá vám pocit, že sa nachádzate ďaleko od Prahy. Pre svoj veľký deň tu môžete využiť kombináciu vnútorných priestorov zámku, záhrad i krytého vonkajšieho stanu. Svadbu, ktorú vám tu pripravia od A do Z (vrátane svadobnej koordinácie), podčiarkuje prvotriedny catering aj pozorný personál.

 

 

5. Hotel Mandarin Oriental

Z pražských hotelov rozhodne stojí za zmienku tiež obľúbený hotel Mandarin Oriental, v ktorom sa snúbi história s dotykom luxusu. Svadbu vám tu zorganizujú presne podľa vašich predstáv s možnosťou obradu priamo v záhrade.

 

6. Palác Žofín

Ak snívate o veľkolepej svadbe, kde okrem vás dvoch hrá prím tiež architektúra, zapáči sa vám novorenesančný palác Žofín. V jednom z najvýznamnejších architektonických skvostov sa bežne konajú spoločenské stretnutia, kongresy aj plesy, priestory sú však ideálne aj pre svadobné hostiny a obrady. Obrad môžete uskutočniť priamo v paláci, oslavy potom v priľahlej Žofín garden s romantickým altánkom.

 

7. Hotel Nebozízek

Hľadáte miesto s výhľadom na Prahu, obklopené zeleňou, ktoré nebude pôsobiť snobsky? Vaše predstavy dosť možno naplní Hotel Nebozízek. Hotelová reštaurácia neďaleko Petřínskej rozhľadne organizuje svadby priamo pod holým nebom a zariadi pre vás všetko od termínu svadby, oddávajúceho, cez výber menu až po svadobného dodávateľa (vizážistku, floristka, fotografa atď.).

 

8. Pavilón Grébovka

Romantická alebo moderná svadba - v pavilóne Grébovka si hravo poradí s rôznymi štýlmi aj veľkosťami svadieb. Do parku s novo zrekonštruovaným pavilónom uprostred Havlíčkových sadov sa pohodlne zmestí až tisíc hostí. Pavilón funguje ako oficiálne sobášne miesto, teda obrad aj hostina sa môže odohrať na jednom mieste.