Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Kúzlo svadby v zime

Pre veľa ľudí je zima tým najkrajším obdobím v roku. Ak počasie praje, krajinu pokryje biela trblietavá pokrývka a prechádzky hlbokým snehom sú nielen príjemné na oko, ale i na duši. Pokiaľ ste obaja nadšenci zimných radovánok, ponúka sa možnosť svadby v zime.

Možno vás od toho maminky odrádzajú, a áno, je to trošku netradičné. Prečo sa ale podriaďovať konvenciám? Ide o váš svadobný deň a pokiaľ sa postaráte o teplo svadobčanov a aj o to vaše, tak prečo si neužiť guľovačku v svadobných šatách. Tu je pár dôvodov, prečo sa zrieknuť svadobných šiat bez rukávov.

Nebudete bojovať s termínom

Kto chce svadbu v lete, musí všetko dlhé mesiace plánovať dopredu. Oddávajúci, fotograf, matrika, priestory na obrad a hostinu, všetko je plné. O svadbu v lete je naozaj záujem. Pokiaľ si vyberiete zimný termín, budete mať všetko oveľa jednoduchšie. Zatiaľ čo v lete musia páriky voliť kompromisy, pretože nejde všetko zariadiť na vybraný termín, v zime môžete mať naozaj všetko, na čo si spomeniete.

Fotky ako z rozprávky

Tri oriešky pre Popolušku. Taktiež sa vám pri predstave dokonalej zimy predstaví táto rozprávka? Pokojne sa nechajte inšpirovať. Fotenie môže prebiehať na zasneženom poli , v lese plnom snehu alebo na ťažnom koni. Svadobné fotky v zasneženej krajine majú naozaj rozprávkovú atmosféru a na pár fotiek si môžete hrejivý kožuštek pokojne vyzliecť.

Obrad vonku? Prečo nie

Aj v zime môžete mat obrad pod šírym nebom. Pokiaľ vám počasie praje a dostatočne sneží, nie je nič krajšie ako povedať svoje áno na zasnežených vrcholoch. Pohostenie pre svadobčanov pred samotným obradom môžete obohatiť o horúcu polievku nalievanú priamo z kotlíku. Hostinu by sme už odporúčali vo vyhriatej dreveničke.

Hostia sa nudiť nebudú

Pre hostí môžete behom svadobného dňa pripraviť niekoľko úloh. Napríklad postaviť snehuliakov podľa novomanželov, zjazdiť blízky kopec na sánkach alebo pripraviť sánkarsky slalom dvojíc. Fotky rozosmiatych tvárí s červenými nosmi budú určite pamätné. Rovnako ako prvá novomanželská guľovačka.

Svadba v zime síce môže byť náročnejšia na prípravu, o to viac ale pôjde pre vás aj svadobčanov o netradičný zážitok, na ktorý sa bude ešte dlho spomínať. A aj keď sa to môže zdať nemožné, veríme, že v ten deň vás budú hriať aj snubné prstienky. Rovnako ako celý život.