Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Musíme mať rovnaké svadobné obrúčky?

Snubné prstene tu s Vami budú po zbytok Vašich životov a tak je na mieste výber určite zvážiť, ponechať si na rozmyslenie dostatok času a neunáhliť sa s voľbou šperku, ktorý pravdepodobne už nedáte dole. Pretože vieme, že život môže priniesť rôzne nástrahy, poskytujeme Vám na snubné prstene celoživotný servis zdarma

Ale naspäť k výberu samotných obrúčok. Najčastejšie používaným kovom je zlato a nezáleží, či ide o klasické žlté alebo omnoho viacej obľúbené biele či módne červené zlato. Vyniká svojou odolnosťou a dlhotrvajúcim leskom. V odolnosti mu môže konkurovať len paládium – kov, ktorý nie je zase tak známy avšak k výrobe niečoho tak trvalého je určite vhodný. Paládium nespôsobuje žiadne alergie a je vysoký, biely/šedý lesk poteší oko nositeľa vždy, keď na neho pozrie. A k tomu všetkému je paládium o málinko lacnejšie ako biele zlato. 

Kov a tvar  - to sú znaky, ktoré by mali mať prstienky rovnaké. Ale ďalšie  spracovanie už môže mať každý prstienok iné. Je Váš nastávajúci chlap ako hora, ale Vám sa moc masívny krúžok nehodí? To predsa nie je problém! Váš prstienok si môžete zúžiť či zjemniť rôznymi linkami, prúžkami matu alebo kamienkami. Vo Vašom prstienku sa bude odrážať elegancia a jemnosť v tom jeho zase sila a rozhodnosť. A preto si ho predsa chcete vziať nie?

Zvýraznite Vaše odlišné povahové stránky a ukážte ich svetu pomocou prstene. Každý bude vedieť, že k sebe patríte, pokiaľ zvolíte základ obrúčok rovnaký a odlíšite ich od seba len drobnými detailmi. A na vnútorný krúžok si môžete dať vyryť niečo, čo bude len pre Vás dvoch. 

Ako sme už hovorili, výber svadobnej obrúčky je určite veľká vec a rovnako tak i určenie správnej veľkosti. Veľmi radi Vás privítame v našich kamenných pobočkách v Prahe, Brne a v Bratislave. Tu si budete môcť vybraný prsteň vyskúšať a uistiť sa, že to je ten šperk, ktorý chcete nosiť po zbytok Vašich životov.