Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Novinky a trendy šperkov a prsteňov v roku 2022

Čaká vás v roku 2022 svadba alebo skrátka iba milujete šperky? Nechajte sa inšpirovať najnovšími trendmi a urobte si radosť. Prezradíme vám, aké šperky, zásnubné a obrúčky budú tento rok v kurze.

 Náušnice 105 s perlou a briliantmi spoločne s prsteňom 040 tvoria krásny set, ktorý je novinkou Rýdl šperky v roku 2022.

Kto stojí za udávanie trendov v šperkoch?

Rovnako ako móda sa aj trendy v šperkárstve menia každý rok. Kto módnu vlnu udáva? Dizajnéri šperkov, šperkárske domy, ale tiež celebrity. Keď v roku 2017 dostala Meghan Markle zásnubný prsteň s briliantmi v kvetinovom motíve spustil sa okamžite záujem o zásnubné prstene s viacerými briliantmi. Mimochodom, tieto prstene budú v kurze aj tento rok.

Novinky v šperkoch pre rok 2022- dizajn

V roku 2022 sa do popredia dostanú šperky zo žltého a rúžového zlata, šperky zdobené množstvom kamienkov - bielych aj farebných, zlaté medailóny všetkých možných veľkostí a tvarov alebo tepané prstene. V kurze budú jemné zlaté náušnice - najčastejšie drobnejšie guličky osadené kamienkami. Vyberať môžete z pestrých motívov, ako sú krúžky, srdiečka a uzlíky.

Nadčasové náušnice 075 patria k najobľúbenejším šperkom posledných pár rokov.

Dekolt ozdobne nežným náhrdelníkom - krásne sú krížiky, brilianty v obrube alebo jemné perličky. Tzv. „ must have" budú aj retiazkové jemné náramky s kamienkami alebo perličkami. Pokiaľ chcete držať krok s aktuálnym trendom, nemal by vo vašej šperkovnici chýbať ani medailónik alebo prsteň s nápisom - v našej ponuke nájdete napríklad krásny prsteň „Love“ či „Mama“.

Pokračovacím trendom bude vrstvenie viac kusov šperkov či kombinovanie rôznych farieb a materiálov. V roku 2022 sa preto nebojte vystúpiť z davu a skombinovať s denným outfitom prívesok z bieleho i žltého zlata  a k tomu pridať trblietavý prsteň s farebným kameňom, budete 100% ŠIK.

Materiály šperkov- trendy v roku 2022 ovládne zlato a platina

Čo s týka materiálov šperkov, zvoliť môžete zlato alebo platinu. Stále viac sa vracia žlté a rúžové zlato. Pokiaľ túžite aj tak po bielej farbe, odporúčame  platinu, čo je najkvalitnejší materiál na výrobu obrúčok. Dlhšie vydrží, nestenčuje sa, má stálu bielu farbu a vyššiu tvrdosť. Biele zlato je cenovo dostupnejšie a teší sa u zákazníkov dlhodobej obľube.

Nezabudnite, že výroba prsteňov zo zlata trvá 3-4 týždne, s platiny 5-6 týždňov. Pokiaľ potrebujete prsteň rýchlejšie, dajte nám prosím vedieť a skúsime spoločne nájsť riešenie.

Svadba v roku 2022 - aký zvoliť zásnubný prsteň a obrúčky podľa trendov

Najväčším hitom pre rok 2022 zostáva kombinácia dámskeho zásnubného prsteňa s korunkou spolu s úzkou obrúčkou s jedným radom briliantov. Drobnejšie brilianty na obrúčke podtrhne dominantný diamant v korunke na zásnubnom prsteni. Všetky naše obrúčky sú vyrobené na zákazku, takže počet briliantov si môžete ľubovoľne zvoliť. Tie obrúčky, ktoré  majú diamanty iba na časti , môžu byť osadené po celkom obvode  a naopak, tie ktoré, sú po celom obvode môžeme vyrobiť iba s briliantami do polovice.

Rúžové, biele či žlté zlato?

Vyberajte podľa toho, aké farby slečna nosí, alebo sa nebojte zariskovať a skúsiť modernú rúžovú farbu. A akú obrúčku zvoliť pre pánov? Dámsky model doplňte o jednoduchý oblý pánsky prsteň v lesku zo zlata či platiny. Je pohodlný, praktický a dlho vydrží. Novinkou sú tepané obrúčky, napríklad model 463 alebo 464. Ide o modernou, štýlovou variantu, pre tých, čo  sa chcú odlíšiť.

Aj v roku 2022 bude v kurze nosiť zásnubný prsteň a obrúčku na rovnakom prstenníku

 

Pokiaľ túžite po neobvyklom riešení dizajnu, zvoľte romantickú obrúčku, ktorá bude trendy aj v roku 2022. Pozrite sa na dámske modely 443, 293 či 296

Šperky pre rok 2022 podľa najnovších trendov 

V roku 2022 budú v kurze šperky osadené drahými kameňmi, prívesky s medailónmi a briliantové náušnice. Nebojte sa medzi sebou kombinovať farby, vzory a materiály šperkov na rôzne príležitosti. My v Zlatníctve Rýdl sa držíme noviniek v šperkoch pre rok 2022. NA našich predajniach sa všetko krásne ligoce a návšteva je vždy zážitkom. Vypravte sa preto k nám a urobte sebe alebo druhým radosť nádherným šperkom.

  • Tipy na náušnice vhodné na denné nosenie: 075, 074, 098, 096, 076

  • Tipy na výrazné náušnice vhodné aj na výnimočné príležitosti: 103, 090, 091

  • Ani náramky by vo vašich šperkoch nemali chýbať: 011, 001, 015, 003