Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Romantička alebo klasička? Vyberte ten správny zásnubný prsteň

Klasička

Začneme úplne tradične. Ak vaša priateľka vidí krásu v klasických veciach a trendy ju nechávajú chladnou, pričom medzi jej obľúbené filmy patrí "Raňajky u Tiffanyho", potom si s výberom zásnubného prsteňa nemusíte absolútne lámať hlavu. Vaša budúca žena ocení prsteň, ktorý nikdy nevyjde z módy. Stavte napríklad na nestarnúcu klasiku - zásnubný prsteň s okrúhlym briliantom vsadeným do jednoduchej korunky.

zásnubní prsten s briliantem

Romantická duša

Za tú dobu, čo kráčate bok po boku so svojou drahou polovičkou ste už najskôr vypozoroval, ako veľmi si potrpí na romantické gestá a či ju poteší, keď jej lásku vyznáte básničkou alebo romantickou večerou pri sviečkach a západe slnka. Ak sa vaša žena najradšej zasnene pozerá na romantické komédie, zaslúži si skvostný prsteň, na ktorý sa bude pozerať rovnako tak. Pokľaknite pred ňu s prstienkom posiatym drobnými trblietavými kameňmi a dokážte jej, že romantické filmy neklamú.

Praktická žena

Čo keď sa ale mienite vysloviť pred ženou, ktorá stojí pevne nohami na zemi, vyznáva minimalistický štýl života a najväčšiu radosť jej k narodeninám urobí kuchynský robot? Život s praktickou a racionálne uvažujúcou ženou je v mnohých smeroch veľmi jednoduchý, a obzvlášť, ak ide o výber zásnubného prsteňa. Asi už tušíte, že vašu milovanú neuchvátite prepychovým prsteňom s veľkým vyčnievajúcim drahokamom. Takáto žena ocení, keď jej prstienok nebude nikde prekážať, najlepšie tak, aby o ňom vôbec nevedela. A práve o to sa postará zásnubný prsteň s oslnivými kamienkami, ktorý zároveň pôsobí veľmi elegantne.

zásnubní prsten s diamantem

Radi vás tiež uvidíme na niektorej z našich pobočiek v Prahe, Brne alebo Bratislave, kde si zásnubné (ale aj snubné) prstienky môžete prezrieť osobne. Ak si nie ste istí veľkosťou prsteňa, nezúfajte, náš odborný a ochotný personál vám s výberom dokonale padnutého prstienka poradia. V prípade, že sa s veľkosťou predsa len netrafíte, nebude problém veľkosť zásnubného prsteňa upraviť :).