Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Svadba v roku 2021? Áno! 5 tipov, ktoré vám uľahčia plánovanie

 

Tešili ste sa, že tento rok svoju lásku konečne spečatíte, ale vzhľadom k pandemickej situácii premýšľate, či nebude lepšie svadbu odložiť? Vývoj udalostí síce odhadnúť nedokážeme, ale veríme, že leto bude svadbami opäť nabité. Preto začnite svoj deň D plánovať včas a hlavne s úsmevom na perách. Máme pre vás 5 tipov, ktoré vám prípravu svadby v roku 2021 uľahčia.

 

 

1. Zachovajte chladnú hlavu


Možno si práve teraz hovoríte, či je zrovna teraz ten správny čas na chystanie svadby. Doba sa zdá neistá a vy sa bojíte, že dlhé a starostlivé prípravy prídu zbytočné. Tým najlepším, čo teraz môžete urobiť, je zachovať chladnú hlavu a veriť spolu s nami, že do leta sa situácia upokojí a že vy i ďalší snúbenci konečne zvesela vstúpia do manželského zväzku. A predovšetkým - začnite plánovať včas.

 

2. Plánujte s predstihom


Kľúčom k úspechu pri plánovaní svadby v roku 2021 je okrem optimistického prístupu tiež dostatočný predstih. V minulom roku sa obrovská kopa svadieb odkladala práve kvôli pandémii. To znamená, že akonáhle sa vládne opatrenia začnú postupne uvoľňovať, so svadbami sa s najväčšou pravdepodobnosťou roztrhne vrece. Preto nenechajte nič na náhodu a začnite všetko riešiť včas.

 


3. So svadobnými dodávateľmi sa stretnite online


Schôdzky so svadobnými dodávateľmi môžete uskutočniť cez videohovor, dôležité je si včas rezervovať termíny, pretože aj napriek momentálnej okolnosti môže byť väčšina z nich už vybookovaná. S dodávateľmi, či už ide o kameramana, svadobného fotografa alebo cateringovú spoločnosť, sa tiež pre istotu dohodnite, ako budete postupovať v prípade preloženia svadby.

 

4. Snubné prstene si vyberte online so zľavou 10%


Neoddeliteľnou súčasťou svadobných príprav je aj výber snubných prsteňov. Predajne sú síce teraz zatvorené, nič vám však nebráni v tom, vybrať si snubné prstienky online a v kľude si premyslieť, aký dizajn sa vám páči. Zatiaľ čo celý svet vlani zahalila vlna neistoty, my sme pre vás s láskou a nadšením pripravovali novú kolekciu snubných prsteňov, ktorú si od februára môžete prezrieť na našich stránkach.

 


Zahajujeme predsezónnu akcii od 10.3.-3.4.2021


Hovoríte si, aká je situácia u nás v Zlatníctve Rýdl a s čím môžete počítať? Rovnako ako väčšina živnostníkov a firiem aj my teraz netrpezlivo čakáme na možnosť otvorenia predajní. Ale už teraz Vás môžeme potešiť 10% zľavou na všetky snubné prstene pri objednaní on-line.

 

• Sezónnu 10% zľavu na snubné prstene uplatníte na našom webe aj v kamenných predajniach po ich otvorení.

• Všetky prijaté objednávky budeme starostlivo kontrolovať a v prípade potreby s vami telefonicky konzultovať.

• Radosť vám určite urobí aj predĺžená, 10 ročná záruka, ktorú u nás tento rok pri kúpe snubných prsteňov získate.

• Zľava vo výške 10% je maximálna - nie je možné sčítať so zľavami z nášho vernostného programu.

• Pre uplatnenie zľavy na našom e-shope zadajte v prvom kroku objednávky zľavový kód: svatba2021.

• Akcia potrvá po dobu od 10.3.-3.4.2021.

 

 

5. Nie ste si istí termínom svadby? Nechajte si rytinu zhotoviť dodatočne


Nepoznáte ešte presný termín svadby, ale chcete mať jej dátum na prsteňoch už navždy zvečnený? Pri objednávke snubných prsteňov s rytinou jednoducho uvediete neskoršie dodanie, zvolíte napríklad dodaciu lehotu 2-3 mesiace. Akonáhle budete mať dátum svadby pevne stanovený, svoje požiadavky na rytinu nám oznámite, zatiaľ čo prstene sa pre vás už budú vyrábať. Rytinu vám však v rámci celoživotného servise radi zadarmo vykonáme aj kedykoľvek neskôr.