Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Svadobné trendy 2021: Na čo sa tešiť?

 

Unsplash.com

Svadobné šaty: Moderné čipka aj netradičné farby

Okolo svadobných šiat sa každý rok točia desiatky trendov, nie všetky sú však nositeľné. V budúcom roku budú svadobným salónom vládnuť šaty s rozmanitými siluetami, výraznými rukávmi, hlboko vykrojeným chrbtom alebo neprehliadnuteľnými mašľami. Svadobné šaty budú skrátka budúci rok všetko len nie obyčajné. Či už stavíte na trendy alebo dáte prednosť nadčasovej klasike, trblietavé náušnice podčiarknu pôvab každej nevesty.

 

Trendy miesto? Pod holým nebom

Svadobné veselice pod holým nebom sú obľúbené už pár rokov. Ak aj vy plánujete svadbu na záhrade alebo vonku, skúste sa poobzerať po požičovni svadobných párty stanov. Takýto stan vás jednak ochráni pred rozmarmi počasia, a hlavne poskytne perfektné kulisy pre nápaditú výzdobu presne podľa vášho gusta. Za oceánom už si tento trend obľúbili a napríklad na Pinterestu nájdete poriadnu porciu inšpirácie, ako taký svadobný priestor vyzdobiť.

 

Unsplash.com

 

Buďte eco-friendly

Udržateľnosť je téma, ktorá pretína každú časť nášho života. Aj váš veľký deň by mal byť plánovaný s ohľadom na prírodu. Je to trendy a ešte ušetríte. Svadobné oznámenia a pozvánky, menu, menovky alebo program svadobného dňa - to všetko môžete nechať vyrobiť z recyklovateľného papiera. Nekupujte zbytočne tonu svadobných dekorácií alebo stovky rezaných kvetov. Radšej stoly ozdobte drobnými kvietkami v kvetináči. Vyvarujte sa tiež jednorazovým plastom alebo zbytočnému plytvaniu.

 

Malé svadby majú šmrnc

Áno, boli aj veľkolepé a okázalé svadby, na ktoré sa zišli známi aj menej známi zo všetkých kútov zeme. Rok 2021 bude v znamení komorných svadieb, kedy si snúbenci povedia svoje áno v úzkom kruhu rodiny a priateľov. Že je to váš prípad? Inšpirujte sa v našom článku tipy, ako usporiadať malú svadbu.

 

 

Neprehliadnuteľná svadobná výzdoba

Počet svadobčanov sa možno v budúcom roku zníži, u dekorácií to však bude presne naopak. Čím väčšia a nápaditejšia výzdoba, tým lepšie - obrovské kytice s lúčnymi kvetmi, neprehliadnuteľné nástenné tabule alebo obrovská slávobrána z brezového prútia. Majte na pamäti, že neprehliadnuteľné nutne neznamená gýčovité. Rovnako ako tento rok aj v budúcom roku bude trendy jednoduchosť, osobitosť a súlad s prírodou.

 

Lokálne kvety

Pugety, kvietky a kvety všetkého druhu sú neodmysliteľnou súčasťou každého svadobného dňa. Kytica podčiarkne pôvab nevesty, ozdobia stoly i priestor pre svadobnú hostinu. Jednoznačným trendom v najbližších mesiacoch budú lokálne kvety. Žiadne ruže alebo hortenzie z holandských skleníkov, ale kvietky z českých lúk a hájov.

 

Unsplash.com

 

Svadobné trendy sú pominuteľné, no svadobný deň je len jeden. Módne tipy sú tak síce skvelou inšpiráciou, váš veľký deň by mal byť ale presne taký, aký ste si ho vysnívali vy. Rovnako ako snubné prstienky, ktoré vám vzájomné áno budú pripomínať na veky vekov.