Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Tipy na darčeky ku dňu matiek, ktoré naozaj potešia

 

Láska ukrytá v šperku

Je veľa spôsobov, ako svoje mamičke dať najavo, že si ju vážite. Niekto vsádza na tradičné karafiáty, ktoré za symbol dňa matiek považovala aj jeho zakladateľka Anna Jarvis. Iní zasa volia sladkú cestu a dávajú prednosť výberovým bonboniérám či zákuskom. Ak máte pocit, že si vaša mamička zaslúži niečo viac než len kvety alebo čokoládu, vyberte jej šperk. Ako inšpirácia vám poslúži náš široký výber prsteňov, náušníc i náhrdelníkov vhodných práve pre túto milú príležitosť.

 

 

Šperky so srdiečkom

Napadá vás niečo viac tematického ku dňu matiek ako šperky s motívom srdca? Naše zákazníčky ich milujú a veríme, že nadchnú aj vašu mamičku. Veľký úspech u nás majú nežné náušnice v tvare srdca zdobené briliantmi, rovnako ako srdiečkový prsteň z bieleho, žltého či ružového zlata. Srdiečkový prívesok zo troch farebných variácií zlata je ideálnou voľbou v prípade, že hľadáte šperk v zaujímavom prevedení.

 

Náušnice L071 Prívesok L032 Prsteň L013

 

Šperky na jar i leto ako stvorené

Radi by ste zaobstarali šperk, ktorý sa bude dokonale hodiť k aktuálnemu ročnému obdobiu? Prebúdzajúcej sa prírode a kvitnúce stromy nádherne umocnia prepychové kvetinové náušnice posiate briliantmi aj rubínový prsteň zdobený okvetnými lístkami. O rozjasnený dekolt sa postará náhrdelník so trblietavou kytičkou vo farbe letného zapadajúceho slnka.

 

Náušnice L023 Prsteň L073 Náhrdelník L014

 

Náhrdelník povie viac ako tisíc slov

Stavte na personalizovaný náhrdelník a ukryte do šperku všetko, čo máte na srdci. Do medailónika môžete nechať vyryť venovanie, svoj dátum narodenia alebo akýkoľvek milý odkaz. A pretože srdiečok nie je nikdy dosť, zahrnuli sme do výberu aj dva láskyplné náhrdelníky z bieleho zlata. Ktorý z nich je vaším favoritom?

 

Prívesok L078 Náhrdelník L046 Prívesok L036

 

Darujte spoločne strávený čas

Hovorí sa, že to najlepšie, čo niekomu môžete darovať, je svoj čas. Pozvite mamičku do jej obľúbenej kaviarne na niečo sladké alebo ju vezmite na dobrý obed. Že už si ani nepamätáte, kedy ste naposledy prežili spoločné chvíľky plné zábavy a dlhých rozhovorov? Potom odporúčame, aby ste spoločne vyrazili na predĺžený wellness víkend alebo trebárs do hôr - pri zdolávaní horských hrebeňov sa konverzáciou určite rýchlo obsypete a možno sa dozviete veľa vecí, o ktorých ste doteraz nemali ani tušenie. :)

 

       

Navštívte pobočky Rýdl

 

 
 

 

 

 

VYBRAŤ ŠPERK

Přečítajte si tiež: