Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Zásnubné prstene celebrít: Aký je ten najkrajší?

 

Diamant s príbehom

Niet divu, že vojvodkyňa zo Sussexu má v našom zozname svoje výsostné prvé miesto. Zásnubný prsteň Meghan sa totiž radí k tým najkrajším. Za jeho pôvabom stojí nielen lesk a trblietanie drahokamov, ale aj ich pôvod. Stredový diamant pochádza z Botswany, kde sa princ Harry so svojou nastávajúcou zoznámil, postranné dva drahokamy potom patrili jeho matke, princeznej Diane.

 

                            MALCOLM PARK / ALAMY STOCK PHOTO

 

Diamantové srdce pre Lady Gaga

Na prstenníku Lady Gagy sa skvel úchvatný 6 karátový diamant v tvare srdca síce len pár mesiacov, na kráse mu to však neuberá. Taylor Kinney s týmto prsteňom pred popovou hviezdou pokľakol 14. februára. Lady Gaga potom na sociálnych sieťach zverejnila horúcu novinku s romantickým popisom: "Na svätého Valentína mi daroval svoje srdce. A ja som povedala Áno! "

 

                            @ladygaga/Instagram

 

Nápaditý a neprehliadnuteľný

Na sviatok všetkých zamilovaných sa rozhodol svojej vyvolenej vysloviť aj Orlando Bloom. Pred Katy Perry pokľakol s neprehliadnuteľným zásnubním prsteňom pripomínajúcim kvetinu. Prsteň je v takzvanom cluster dizajne, jedná sa o jeden väčší drahokam, ktorého krásu umocňujú ďalšie diamanty umiestnené tesne vedľa seba. Zásnubný prsteň v cluster štýle sa mimochodom vynímal aj na prstenníku princeznej Diany či Elizabeth Taylor.

 

                         @katyperry/Instagram

 

Tip: Páči sa vám romantické zásnubné prstene v kvetinovom štýle? Zásnubný prsteň v tvare kvetiny nájdete aj u nás v ponuke. Stredový drahokam zdobí šestnásť okvetných lístkov, takže máte istotu, že ho naozaj nikto neprehliadne.

 

Zásnubný prsteň LOVE 072 Prsteň L024 Zásnubný prsteň LOVE 086

 

Diamanty velké jako Ritz

Hoci spolu boli už pekných pár rokov, rapper Jay-Z požiadal svoju vyvolenú s jedným z najdrahších prsteňov vôbec. Podľa odhadov stál totiž neuveriteľné 4 milióny eur. Zásnubný prsteň Beyoncé zdobí osemnásťkarátový diamant, ktorý patrí k tým najväčším v Hollywoode. Zďaleka najväčší diamant sa však skvel na prstenníku Elizabeth Taylor, mal cez 33 karátov a herečka ho nosila aj po krachu manželstva.

 

                                                     GETTY IMAGES

 

Jennifer Lopez žiadosť o ruku prežila už síce piatykrát, bývalý baseballový hráč Alex Rodriguez pred ňou ale pokľakol naozaj vo veľkom štýle. V žiari zapadajúceho slnka na bahamskej pláži jej navliekol prsteň s obrovským diamantom, ktorého hodnota je odhadovaná na 870 tisíc eur.

 

                                       @JLO/Instagram

 

Zásnubný prsteň snov

Verte tomu, alebo nie, ale Emily Ratajkowski si zásnubný prsteň navrhla sama. Herec Sebastian Bear-McClard svetovú topmodelku požiadal o ruku spontánne v reštaurácii a s prstienkom vyrobeným z účtenky. Dychberúci zásnubný šperk si potom na prstenník Emily navliekla až o pár mesiacov neskôr, zdobia ho dva obrovské diamanty: jeden v tvare slzy a druhý hranatý.

 

                                  @emrata/Instagram

 

Túžite aj vy po jedinečnom zásnubnom prsteni? Radi vám vyrobíme naozajstný unikát na mieru vašim predstavám. Počas konzultácie s našimi zlatníckymi majstrami  vytvoríme 3D vizualizáciu a podľa nej potom prsteň zhotovíme.

 

VYBRAŤ ZÁSNUBNÝ PRSTEŇ