Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Zásnubný prsteň na mieru: Navrhnite si prsteň snov

Príprava zásnub nemusí byť vždy utajovanou záležitosťou. Niekedy skrátka budúci snúbenci o žiadosti o ruku otvorene diskutujú a spoločne plánujú nielen celú udalosť, ale aj zásnubný prsteň. Ak aj vy túžite po originálnom zásnubnom prsteni, ktorý bude ako vystrihnutý z vašich snov, čítajte ďalej. Prinášame vám tipy, ako pri jeho dizajnovaní postupovať.

 

1. Ako vyzerá váš vysnívaný zásnubný prsteň?

Pri tvorbe dizajnu akéhokoľvek prsteňa, nielen zásnubného, je najdôležitejšia vaša predstava. Ak sa už rozhodnete vydať cestou originálneho kúsku, ktorý si navrhnete od A po Z presne podľa svojho vkusu, najskôr už máte o štýle zásnubného prsteňa jasno.

           Zásnubný prsteň LOVE 021

Ak nie, odporúčame vytvoriť si zložku na Pinterestu alebo v mobile a priebežne do nej ukladať fotky prsteňov, ktoré sa vám páčia. Zbierka môže poslúžiť dizajnérovi ako inšpirácia, ale konečný návrh si potom môžete prispôsobiť - niekde trochu ubrať, inde zase pridať, či úplne zmeniť tvar drahokamu.

 

Tip: Prečítajte si, ako vybrať zásnubný prsteň krok za krokom.

 

2. Jasná predloha

Ak máte konkrétnu predstavu o tom, ako by mal váš zásnubný prsteň vyzerať - napríklad ste si vysnívali luxusný prsteň od svetového výrobcu, ktorého obstaranie je pre vás nemysliteľné -, potom je celý proces úplne jednoduchý. Stačí za nami prísť s predlohou, ktorú s vami najprv prekonzultujeme a potom sa pustíme do výroby.

 

3. Čo sa vám nepáči?

Rovnako ako je dôležité, čo sa vám z hľadiska dizajnu prsteňa páči, je kľúčové aj to, čo sa vám nepáči. Vyberte pár fotiek prsteňov, na ktorých vám určité prvky vadia, pomôže vám to utriediť si myšlienky a cítiť sa pri výbere istejšie.

 

4. Praktická stránka veci

Ak stále váhate medzi niekoľkými štýlmi zásnubných prsteňov, zamerajte sa na drobné detaily a zvážte aj praktickú stránku veci. Vyčnievajúci diamant usadený v korunke možno vyzerá krásne, ale v prípade, že vás bavia ručné práce, záhradníčenie alebo šport, asi nebude práve ideálnou voľbou.

 

5. Budget

Ak vám náprotivok nedá na zhotovenie zásnubného prsteňa neobmedzený rozpočet, potom zrejme budete riešiť aj cenu prsteňa. Vopred sa porozprávajte o tom, či zvolíte zásnubný prsteň s diamantom alebo preferujete cenovo dostupnejší zirkón. Zvážte materiál - štandardne prstene vyrábame z bieleho, žltého alebo ružového zlata, ak však túžite po prémiovejšom materiály, odporúčame vybrať si platinu. Popremýšľajte aj o povrchovej úprave prsteňa a profilu, ktorý vám bude pri nosení najviac vyhovovať.

 

6. 3D vizualizácie a konzultácie návrhu

Zákazková výroba prsteňov je naším denným chlebom a špecializáciou. Na základe vašich predstáv vám vytvoríme 3D vizualizáciu, ktorú spoločne prediskutujeme a upravíme tak, aby bol zásnubný prsteň dokonalý a ušitý priamo vám na mieru. Nebojte sa nám do návrhu zasahovať a konzultovať s nami každučký detail. Predsa len sa jedná o symbol významného životného míľnika a naším poslaním je, aby prsteň predčil vaše očakávania a robil vám radosť po zvyšok života.

 

Od vášho vysnívaného zásnubného prsteňa vás už delí len krôčik. Ozvite sa nám prostredníctvom kontaktného formulára a o zvyšok sa už s radosťou postaráme my.