Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

7 typov svadobných dekorácií, ktoré pristanú boho aj rustikálnym svadbám

 

 

Svadby s nádychom boho sa v poslednej dobe tešia veľkej obľube. Sú decentné, príjemné a veľmi uvoľnené. Priam v nich hrajú prírodné materiály doplnené o svetlé farby, ako je biela, púdrovo ružová, mätová, marhuľová či svetlo zelená. Boho aj rustikálnej svadbe vládnu kvety, veľa kvetov. Spravidla na nich neuvidíte nevestu v honosnej róbe, ale pôvabnú lesnú vílu v rozviatych šatách a zvlnených vlasoch.

 

Akým spôsobom budete boho či rustikálnu svadbu ladiť, závisí aj na mieste, kde sa odohráva. Ideálna je záhrada, stodola, ranč, statok alebo napríklad zrúcanina hradu. Čarovnú svadbu usporiadate tiež na vinici. Väčšinu dekorácií zvládnete vyrobiť svojpomocne, prípadne môžete zúžitkovať dary prírody aj poklady, ktoré nájdete na pôde. Boho svadby majú blízko k prírode, a práve tam by ste sa mali obracať aj počas aranžovania a zdobenia.

 

1. Rustikálna slávobrána

Ozdobou obradu je okrem nevesty tiež slávobrána. K tomu, aby ste si vyrobili rustikálne slávobrány, budete potrebovať drevené trámy, peknú látku (postačí ale i záclona) a kvety. Nádherne vyzerajú aj slávobrány z brezového dreva. Ak vám klasický tvar slávobrány pripadá moc prízemné, vytvorte si slávobrány v tvare típí.

 

 

2. Slamené balíky

Na rustikálnej svadbe rozhodne nesmie chýbať slama. Balíky slamy vám skvele poslúži ako prírodné posedenie a vo väčšom množstve potom ako štýlové zátišie, ktoré môžete dozdobiť kvetinami, vázami či drevenými dekoráciami.

 

3. Dekorácie z vrecoviny a juty

Premýšľate, ako vyšperkovať svadobnú tabuľu? Zabudnite na organzu a stavte na vrecovinu a jutu. Jedná sa o univerzálnej materiály, z ktorých vyrobíte všeličo - mašle na stoličky, výzdobu doprostred svadobnej tabule, behúň i dekoračné obaly na príbory. Jutovú čipkou zase skúste obaliť zaváracie poháre a razom máte štýlové lucerny alebo vázy.

 

VYBRAŤ SVADOBNÉ OBRÚČKY

 

Snubné prstene - model č. 415 Snubné prstene - model č. 375 Snubné prstene - model č. 430

 

4. Barikované sudy ako bistro stolíky

Zamerajte sa najmä na dekorácie, ktoré sú pekné na pohľad a zároveň praktické. Patrí medzi ne napríklad Barikované sudy, ktoré s prehľadom zastanú úlohu bistro stolíkov či odkladacích plôch. Sudy rozmiestnite po areáli a nechajte hostí, aby si u nich dali pohárik vína. Na sude môžete pripraviť okrem iného aj miesto pre knihu novomanželov. Barikované sudy nie sú práve najlacnejšou záležitosťou, preto sa oplatí ich skôr prenajať.

 

5. Rustikálne kútiky

Sudy majú všestranné využitie a dajú sa využiť aj pre rustikálny kútiky. Čím ďalej viac neviest venuje časť svadobného rozpočtu na sladký kútik, tzv. candy bar, kde si hostia môžu dopriať zákusky a maškrty, ktoré dohromady tvoria lákavé zákutia.

 

Páni zase ocenia pánsky kútik, v ktorom si vychutnajú kubánsky cigaru a pohárik kvalitné whiskey. Rôzne variácie rustikálnych kútikov slúži primárne ako miesto odpočinku pre hostí, ale keď aj esteticky vyladíte, razom sa prehupnú na plnohodnotnú dekoráciu.

 

6. Žiarovky ako vázy

Máte doma pár vypálených žiaroviek? Nevyhadzujte ich, ale naaranžujte do nich lúčne kvety a potom ich zaveste na jutový povrázok von na strom alebo nad svadobnú tabuľu. Jednoduché a pôsobivé!

 

7. Dekorácie z šišiek a darov prírody

Prečo utrácať peniaze za svadobné dekorácie, keď môžete siahnuť po tom, čo príroda ponúka? Medzi vďačné dekorácie pre styling svadobnej tabule sa radia šišky, lúčne kvety, pláty dreva, na jeseň potom jarabiny a ihličia.