Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Najkrajšie svadby celebrít roka 2018

1. Prepychová svadba Chiarry Ferragni 

Svetová módna ikona a bloggerka, známa tiež pod pseudonymom The Blonde Salad, sa vlani 1. septembra 2018 vydala za talianskeho speváka Fedeze. Svoje "áno" si dvojica povedala v sicílskom Notu, konkrétne v boutique hoteli Dimora delle Balz, pred zrakmi svojich najbližších z okruhu rodiny i priateľov. Na prvý pohľad išlo o pomerne peknú civilnú svadbu majúcu svoj vlastný hashtag #TheFerragnez, na ktorú hostia prileteli súkromným lietadlom. To, čo nasledovalo, avšak vzalo dych nielen médiám, ale zrejme aj samotným hosťom: maskot alias Chiarra (so svojím vlastným instagramovým účtom), farebné dymovnice, veľkolepé ohňostroje, spektakulárny lunapark a atmosféra hviezdneho festivalu Coachella.

 

Veľkú pozornosť na seba strhol tiež set troch svadobných šiat, presne tak, ako sa dalo od kráľovnej módy očakávať. Chiarra predviedla krajkové šaty od Diora a na afterparty potom zažiarila v trblietavých koktejlkách od Prady. Chiarra a Fedez svoju lásku potvrdili snubnými prsteňmi značky Pomellato v kombinácii ružového a bieleho zlata v štýle pavé, teda s diamantmi vysadené dookola. Vnútro prsteňov potom zdobia ich krstné mená a dátum svadby.

 

 

2. Svadba Meghan Markle a Prince Harryho

Kráľovskú svadbu sledoval celý svet, médiá už stihli rozobrať každučký detail a meno Meghan Markle sa tak vrylo do pamäti pravdepodobne aj vám. Herečka a teraz už aj vojvodkyňa Sussexe zažiarila v minimalistických šatách z hodvábu, ktoré jej navrhla kreatívna riaditeľka módneho domu značky Givenchy. Herečkin šarm a prirodzená krása sa spolu s honosným závojom postarali o to, že bola neprehliadnuteľná. Obrad veľkolepej udalosti sa konal v gotickej kaplnke sv. Jiří na hrade Windsor. Snubný prsteň Meghan Markleové bol v súlade s tradíciou vyrobený z waleského 24 karátového zlata a vďaka svojmu jemne žltému odtieňu sa tak dokonale hodí k zásnubnému prsteňu. Ku dvojicu úžasného zásnubného a snubného prsteňa potom pribudol ešte dych berúci prsteň s akvamarínom. Ten dostala Meghan od princa Harryho ako svadobný dar a zdedila ho tak po jeho matke, princeznej Diane.

 

Tip pre vás: Prstene s akvamarínom vyzerajú úplne pôvabne a nie sú zďaleka tak nedostupné - nájdete ich aj u nás v ponuke. Svetlo modrý drahokam vyžaruje jemnú energiu, a napriek tomu vás oslní. Jeho krása najviac vynikne na prsteňoch z bieleho zlata alebo platiny.

 

Zdroj obrázku: Bigstockphoto.com

 

3. Boho svadba Nikol Moravcovej

Ďalšia prekrásna a skutočne inšpiratívna svadba sa odohrala minulý rok na streche Lucerny a jej hlavnou hviezdou bola bloggerka a moderátorka Nikol Moravcová. Nikol celú svadbu ladila do Boho štýlu a z fotiek na Instagrame i blogu je zrejmé, že si dávala záležať predovšetkým na detailoch: prírodné farby, príbory z ružového zlata, Boho koberce, sladký bar, netradičné drevený oltár ... to všetko dohromady utvorilo dokonalý celok. Za zmienku stoja tiež nádherné ručne šité svadobné šaty zdobené dubajskou čipkou, za ktorými sa skrývalo neuveriteľných 70 hodín práce. K uvoľnenej atmosfére svadby prispel aj fakt, že Nikol išla k oltáru bosá, a dokonca aj hostia dodržali požadovaný neformálny dresscode. Budúca nevesta v rámci príprav myslela aj na udržateľnosť a miesto plastových téglikov nechala všetkým hosťom vyrobiť osobitné plecháčiky. Tie poslúžili nielen na pitie, ale aj ako pekná pamiatka.

 

4. Svadba youtuberky Markéty Frank

A nakoniec, posledná svadba roku 2018 sa konala v rustikálnej stodole, kde svoju lásku zapečatila obľúbená youtuberka Markéta Frank so svojím priateľom Vilda. Svadba bola vyladená do posledného detailu - tónovanie do jemných púdrových farieb, dokonale sa snúbiacich s mosadznými detailmi a kvetinovou výzdobou. Skrátka a dobre, predstavte si rozprávkovú svadbu ako vystrihnutú z Pinterestu, takú, o ktorej sníva nejedna budúca nevesta. Svoj zmysel pre detail a oku lahodiace prvky Markéta preukázala napríklad "chill" kútikom posiatym farebne zladenými vankúšikmi alebo sladkým barom, ktorý môže slúžiť aj ako nevšedná dekorácia.

Zdroj obrázku: marketafrank.com

 

A čo vy? Zaznamenali ste v uplynulom roku nejakú hviezdnu svadbu, ktorá nám unikla a mala by tu byť?

PREČÍTAJTE SI TIEŽ:

Vyznajte sa v štýloch zásnubných prsteňov

Ako vybrať zásnubný prsteň krok za krokom