Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Čo si nechať vyryť na snubný prsteň?

Niečo málo o gravírovaní

Technika zdobenia najrôznejších predmetov, kedy sa postupne odoberajú jednotlivé vrstvy materiálu, sa odborne nazýva gravírovanie. Gravírovanie šperkov ako remeslo siaha až do čias dávnej histórie, dokonca už v praveku sa objavovali rytiny do kameňov či kostí. Potom sa zdobili najmä posvätné predmety, zbrane, ale aj rôzne osobné šperky ako amulety a podobne.

Dnes je gravírovanie šperkov obľúbeným spôsobom, ako premeniť šperk v jedinečný kus a dovoliť mu, aby navždy uchoval peknú spomienku. Najčastejšie sa rytiny vykonávajú do zlata, čo je vzhľadom k jeho ideálnej tvrdosti tiež najjednoduchšie. U platiny je potom proces gravírovania o niečo náročnejšie, však nejde o nič, čo by moderné technológie alebo šikovné ruky nezvládli.

Kedy si nechať urobiť rytinu a koľko to bude stáť? 

Rytinu do snubného prsteňa si môžete nechať urobiť kedykoľvek, či už pri nákupe prsteňa alebo neskôr dodatočne, akonáhle dostanete chuť ho ozvláštniť. Rytiny do snubných prsteňov vykonávame na objednávku a najskôr vás tiež poteší, že ZADARMO. Stačí nám iba oznámiť svoje želanie, vybrať si jeden z troch ponúkaných fontov a v prípade, že si prstene nechávate zhotoviť na mieru, si dať tiež dostatočnú časovú rezervu, aby sa prstienky stihli vyrobiť zavčasu. 

 

A teraz už sa poďme pozrieť na konkrétne nápady, čo si na snubný prsteň môžete nechať vyryť:

 

1. Dátum

Dátum zvečnenie na snubnom prsteni stále patrí medzi klasiku, ktorá síce neomrzí, ale na druhú stranu ani neprekvapí. Pokiaľ chcete rytinu dátumu pojať predsa len originálnejšie, nechajte si do prsteňa vyryť napríklad dátum začiatku vzťahu, prvého stretnutia alebo narodenie dieťaťa.

 

2. Mená, iniciály

K veľmi obľúbeným typom rytín sa radia aj mená, nie snáď preto, že by ste zabudli, koho ste si vlastne vzali, ale skôr preto, aby ste svoj náprotivok mali pocitovo stále pri sebe. Pripadajú vám rytiny mien príliš obyčajné? Nechajte si do prsteňov vzájomne vyryť svoje prezývky alebo len iniciály. Veľmi často páry tiež volia kombináciu dátumu svadby a mien.

 

Inšpirácia:​

Lucia a Marek

Lucie 1.7.2019 (ženíchov prsteň), Marek 1.7. 2019 (nevestin prsteň)

L & M

3. Symbol

Ak svojím prsteňom chcete dodať viac emócií, radi vám do nich pred dátum a mená vyryjeme niektorý z nasledujúcich symbolov, napríklad srdiečko, symbol nekonečna alebo symbol prepojenia. Originálne zdobenie prsteňa vás ako nadštandardná služba vyjde na 18,50 € za jeden prsteň.

 

Inšpirácia:

4. Citát

 Neopozeraný, osobitý a láskyplný - presne takým dojmom na vás zapôsobí citátom zdobený snubný prsteň. Možno stavíte na obľúbený citát alebo si spoločne vyberte taký, ktorý najlepšie vystihuje puto medzi vami, vždy si ale voľbu citátu dobre premyslite, aby nepôsobil ako klišé alebo prvoplánovo. Moc pekne vyzerajú aj cudzojazyčné citáty. Okrem angličtiny alebo francúzštiny môžete dať priestor aj inému jazyku, napríklad príbuznej z vašej obľúbenej zemi.

 

Inšpirácia:​

Navždy

Navždy tvoja/tvoj

My dvaja a svet

Môj/Moja

Ty a ja navždy

Always yours

Perfect fit

Better together

5. Vtipné texty, verše, skratky

Zďaleka sa však nemusíte držať len bežne vykonávaných rytín. Popustite z uzdy svoju kreativitu a nechajte si svoje snubné prstene skrášliť napríklad textom pesničky, úryvkom verše alebo svojim vlastným heslom či skratkou. Ak máte obaja zmysel pre humor a beriete svoj život i vzťah s nadhľadom, potom sa nebojte túto skutočnosť dať najavo aj na svojich snubných prsteňoch.

 

Humorná inšpirácia:​

One night stands forever

Nedávať dole!

 

6. Vlastnoručné podpisy

Keď  chcete mať istotu, že rytina bude naozaj unikátna a len vaša, nechajte si u nás na snubné prstene zvečniť svoje vlastnoručné podpisy.

 

Zaujíma vás, ako bude váš snubný prsteň s rytinou vyzerať?

Využite našu 3D vizualizáciu, ktorá vám dynamicky zobrazí náhľady prsteňov s rytinou.

 

Potom už len stačí vybrať si snubné prstene alebo si ich u nás nechať zhotoviť priamo na mieru a byť zase o krok bližšie k ďalšiemu míľniku vášho spoločného života.

 

VYBRAŤ SNUBNÝ PRSTEŇ

PREČÍTAJTE SI TIEŽ:

Ako najlepšie skombinovať snubný a zásnubný prsteň?

Ako naplánovať svadbu v 10 krokoch a na nič dôležité nezabudnúť?