Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Darčeky podľa veku: Čo darovať žene ku 30., 40. alebo 60. narodeninám?

Darček pre ženu ku 30. narodeninám

Tridsiatka je nádherný vek - ženy majú veľa energie a chuti do života, veľa priateľov i koníčkov, ale často aj pekný príjem, vďaka ktorému si kúpia všetko čo potrebujú. Máloktorá z nich však pôjde do zlatníctva, aby si nadelila vysnívaný šperk. Lenže ... aký šperk k tak významnému príležitosti zvoliť? Ženy v 30 si potrpia na určitý štandard, či už s ohľadom na štýl obliekania či výber šperkov, preto lipnúť predovšetkým na kvalite. Namiesto šperkov vysadených finančne dostupnejšími zirkónmi, voľte diamanty alebo akvamaríny. Perfektným darčekom pre ženu ku 30. narodeninám je napríklad náhrdelník z ružového zlata, ktorý sa pekne dopĺňa s upokojujúcim akvamarínom.

 

Žena v 30 si rozhodne zaslúži aj prsteň, ideálne ten zásnubný, ale veríme, že radosť jej urobí aj ligotavý prsteň zdobený deviatimi briliantami alebo elegantný prsteň s perlou vyrobený z bieleho, ružového či žltého zlata.

 

Náhrdelník L082 z ružového zlata s akvamarínom a briliantmi

Prsteň L001 s bielou prírodnou perlou a briliantmi

 

Okrem šperku to ďalej môže byť:

  • Letenka - 30-ročná žena zrejme stále ešte má chuť spoznávať svet. Kúpte jej letenku, kamkoľvek, a darujte jej kúsok dobrodružstva.
  • Adrenalínový zážitok - tandemový zoskok, bungee jumping, alebo skok padákom nadchne každú ženu, ktorá razí heslo "Žijeme len raz!".
  • Polaroid - ako lepšie si uchovať spomienky, než pomocou štýlového instantného fotoaparátu?
  • Poukaz do obchodu s interiérovým vybavením - vybavuje si obdarovaná žena svoju domácnosť? Dajte jej priestor zveladiť si bývanie podľa jej predstáv.

 

 

Darček pre ženu k 40. narodeninám

Nie každá žena oslavuje 40. narodeniny s úsmevom, niektoré z nich už majú pocit, že s týmto vekom všetka zábava končí. Opak je pravdou! 40-ročné ženy už sa na svet pozerajú trochu inak, veľkú starostlivosť dávajú hlavne domácnosti a svojej rodine, ale život si stále chcú užívať. Toto jubileum si žiada vkusný, a pritom luxusný šperk, ktorý ženy v zrelom veku mnohokrát ocenia viac než kuchynského robota či novú rúru. Darujte jej ku 40. narodeninám prepychový diamantový náhrdelník z bieleho zlata alebo skvostné náušnice s výrazným stredovým drahokamom.

 

Náhrdelník L026 s briliantmi Náušnice L091 z bieleho a ružového zlata s briliantmi

 

Okrem šperku to ďalej môže byť:

  • Let balónom - s adrenalínovými zážitkami opatrne, avšak let balónom sa môže páčiť aj žene po päťdesiatke.
  • Obľúbený parfém - žena v 40 rokoch už pravdepodobne našla tú svoju obľúbenú vôňu. Čo takto doplniť jej zásoby?
  • Wellness víkend - doprajte jej zaslúžený odpočinok, napríklad v niektorom z luxusných spa rezortov v Rakúsku či na Slovensku.

 

Darček pre ženu k 50. narodeninám

Vybrať darček pre ženu k 50. narodeninám sa môže zdať ako oriešok - za 50 rokov života už najskôr všetko má, bývanie si zveľaďovať už nepotrebuje, do zbierky šperkov už si za tie roky nazbierala veľa krásnych kúskov, čo viac si teda môže priať? Zdanie klame, v skutočnosti ju novým šperkom dáte najavo, že po päťdesiatke už sa život rozhodne nemusí točiť iba okolo záhradky či domácich prác. Čo napríklad trblietavý retiazka s diamantovým príveskom, ktorý jemne skrášlia jej dekolt?

 

Náhrdelník L043 zo žltého zlata s briliantmi Náhrdelník L001 v bielom zlate s briliantom

Okrem šperku to ďalej môže byť:

  • Vyhliadkový let nad obľúbeným mestom - ukážte jej zhora mesto, kam sa stále rada vracia.
  • Kurz varenia - žena v 50 rokoch variť isto vie, ale vsadíme sa, že do nových receptov sa moc často nepúšťa. Dajte ju prostredníctvom kurzu varenia príležitosť preniknúť do tajov indickej či thajskej kuchyne.
  • Premena imidžu v salóne - nový zostrih, sviežu pleť, konzultácie so stylistom. Ktorá päťdesiatročná žena by sa počas jedného dňa nechcela cítiť o desať rokov mladšie?

 

Darček pre ženu k 60. narodeninám

Ak vyberáte darček pre ženu vo svojom okolí, ktorá čoskoro dovŕši 60 rokov, potom rýchlo zabudnite na praktické darčeky ako papuče, doplnky stravy či krémy pre úľavu od bolesti. Ak totiž žena pri príležitosti 60. narodenín po niečom netúži, tak po veciach, ktoré jej pripomenú jej vek. Aj napriek začínajúcim neduhám si chce pripadať stále potrebná, krásna a plná života. Dajte jej k tomu príležitosť napríklad práve úchvatným prsteňom s dominantným akvamarínom. Pokiaľ sa jedná o vašu ženu, potom jej prostredníctvom personalizovaného prívesku pripomeňte deň vášho zoznámenia či svadby.

 

Prsteň L018 s akvamarínom a briliantmi Prívesok L078 z ružového zlata s briliantom a rytinou

Okrem šperku to ďalej môže byť:

  • Eurovíkend - čím je človek starší, tým menej rád cestuje. Víkendový výlet do Paríža, Benátok či Budapešti si však nenechá ujsť žiadna žena, ktorej zdravie ešte dobre slúži.
  • Kabelka - kvalitná (kožená) kabelka, do ktorej sa zmestí všetko, čo žena po rokoch potrebuje. Navyše kabeliek nie je nikdy dosť.
  • Let balónom - pretože v 60 rokoch už dosť možno nechce ďalšie veci, ale skôr zážitky, ktorých v tomto veku chce nazbierať čo najviac.

 

           

Navštívte pobočky Rýdl

 
   

 

            

 

VYBRAŤ ŠPERK

Přečítajte si tiež: