Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Koľko minúť na snubný prsteň?

Usporiadajte si svadobné priority

Výber snubných prsteňov je síce jedným z predposledných krokov pri plánovaní svadby, avšak myslieť naň sa oplatí už na samotnom začiatku. Suma, ktorú na nich miniete sa totiž odvíja najmä od vašich priorít týkajúcich sa svadby. Asi tušíte, že tiež sa líši pár od páru, nevesta od nevesty. Kým jedna nevesta si dopraje svoje vysnívané svadobné šaty a snubný prsteň, ale chce ušetriť na dekoráciách, iná to môže mať úplne naopak.

Prstene vám zostanú celý život

A to je úplne v poriadku. Na druhú stranu snubné prstene sú dosť často to jediné, čo vám zo svadby okrem fotoalbumov ostane, preto dáva toľko párov prednosť kvalite, než aby sa snažili za každú cenu na prsteňoch ušetriť na materiáloch alebo drahokamoch, ktorými sa osadzujú prevažne dámske snubné prstene. Zamyslite sa nad tým, čo pre vás snubný prsteň znamená teraz a čo pre vás bude znamenať napríklad za desať rokov.

Ak vám na snubných prsteňoch záleží a už teraz sa tešíte, až budú presne podľa vašich predstáv, nešetrite na nich. Neuspokojte sa so snubnými prsteňmi z chirurgickej ocele a nevnímajte zirkóny ako výbornú alternatívu diamantov. Za rok či dva, zirkóny stratia svoj oslnivý lesk, pochopíte prečo.

Nechcete šetriť na snubných prsteňoch? Ušetrite inde

 

Zkúste radšej popremýšľať, kde inde sa môžete v rámci svadby uskromniť. Namiesto snubných prsteňov môžete ušetriť napríklad na:

 

 ● Svadobná hostina - slušná svadobná hostina pre 50 osôb vyjde zhruba na 2000-3000 eur so všetkým, v kombinácii s rautom sa potom cena mnohokrát zdvojnásobí. Kto ale hovorí, že musíte mať oboje? Veľa neviest volí iba raut, ktorý navyše oveľa ľahšie uspokojí chuťové bunky všetkých svadobčanov.

 

 ● Svadobnej torte a zákuskoch - nepreháňajte to s nimi, väčšinou na nich po výdatnej hostine už nikto nemá chuť, takže prepadnú výslužke. Stačí jedna svadobná torta, po ktorej sa zapráši

 

Kvetinovej  výzdobe - ak do svojej kvetinovej výzdoby z veľkej časti zahrniete lúčne kvety, môžete ušetriť až 300 eur. A tie potom investovať do niečoho, čo na rozdiel od kvetov nikdy nezvädne - do snubných prsteňov.

 

Otázkou ale zostáva ...

Budete obaja svoje snubné prstene skutočne nosiť? Než sa teda rozhodnete pre snubné prstene obetovať stovky eur, majte 100% istotu, že ich vo svoj svadobný deň nasadíte a nikdy nezložíte. Väčšinou sú to práve muži, ktorí svoje snubné prstene nenosia.

Zaujíma vás, prečo? Tie pravé dôvody vám prezradí článok 4 dôvody, prečo muži nenosia snubné prstene.

 

Akú čiastku teda do snubných prsteňov investovať?

Suma, ktorú páry utrácajú za snubné prstene je individuálna, u nás sa priemerná investícia do snubných prsteňov pohybuje okolo 1200 eur za oba prstene. Keď prihliadneme k tomu, že niektorí muži sú ochotní investovať do zásnubného prsteňa skutočne tri svoje platy, tak ako im radí premyslený reklamný ťah, potom sa táto suma javí ako bezbolestná investícia.

 

Vedeli ste, že ...

... ku všetkým snubným prsteňom od nás dostanete možnosť rytiny zadarmo, pričom samozrejmosťou je aj celoživotný servis zadarmo a predĺžená 5-ročná záruka? Ak máte v hlave konkrétnu predstavu, ako by mali vaše vysnívané snubné prstene vyzerať, podeľte sa o ňu s nami a nechajte si vytvoriť jedinečné snubné prstene priamo na mieru. Alebo si vyberte niektoré z už hotových modelov z našej ponuky.

 

VYBRAŤ SNUBNÝ PRSTEŇ

PREČÍTAJTE SI TIEŽ:

Svadobné šperky: Ako vybrať ich správne?

Strata snubného prsteňa: Čo s tým?