Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Trendy zásnubné prstene - aké budú in v roku 2020?

 

 

Zásnubné prstene z ružového a žltého zlata

Kým donedávna muži vsádzali predovšetkým na klasiku, ako sú zásnubné prstene z bieleho zlata či platiny, v roku 2020 by sa mali zamerať aj na prstene z ružového či žltého zlata. Obzvlášť potom zásnubné prstene z menej tradičného ružového zlata sa dostanú do popredia.

Zásnubný prsteň - model Love 094

Zásnubný prsteň - Love 071 Zásnubný prsteň - Love 057

Kvetinové zásnubné prstene

Trend rozkvitnutých zásnubných prsteňov sa rozmohol už v roku 2019, kedy sa objavili na prstenníku populárnych mien, ako sú Lady Gaga, Katy Perry, Irina Shayk alebo princezná Eugenie. Zásnubné prstene v tvare kvetiny vyžarujú ženskosť, jemnosť aj šťastie, a tak nie je divu, že dopyt po nich len stúpa a stúpať bude aj naďalej. Ak navyše plánujete zásnuby na jar, potom nie je nad čím váhať :).

   
  Zásnubný prsteň - Love 067 Zásnubný prsteň - Love 086 Zásnubný prsteň - Love 060  

 

 

Zásnubné prstene s tromi drahokamami

Od doby, čo princ Harry kľakol si pred Meghan Markle s prekrásnym zásnubním prsteňom zdobeným tromi drahokamami, uplynuli už takmer dva roky a tento štýl zásnubných prsteňov sa stále drží na výslní. Jedná sa o ideálny zásnubný prsteň pre ženu, ktorá má rada kreatívne a nevšedné kombinácie, lebo tu môžete mixovať rôzne tvary aj veľkosti drahokamov, bez toho, aby prsteň pôsobil gýčovito.

 

     
Zásnubný prsteň - Love 023 Zásnubný prsteň - Love 066 Zásnubný prsteň - Love 039      

 

Zásnubné prstene s farebným drahokamom

Diamanty sú síce krásne a večné, čím ďalej viac žien sa však v rámci zásnubných prsteňov začína obzerať aj po farebnejších drahokamoch. Moderné nevesty chcú byť predovšetkým originálne, čo sa im prostredníctvom zásnubného prsteňa s modrým akvamarínom či sýto zeleným smaragdom ľahko podarí.

 

         
  Prsteň - model L018 Prsteň - model L058 Prsteň - model L025        

 

Zásnubné prstene v halo štýle

V hre stále budú aj zásnubné prstene v halo štýle. Týmto prsteňom poväčšinou dominuje jeden centrálny kameň, ktorý je dookola osadený menšími drahokamy, takže vo finále prsteň pôsobí uhrančivo trblietavým dojmom. Ide o jasnú voľbu pre ženy, ktoré zbožňujú všetko trblietavé.

     
Zásnubný prsteň - Love 068 Zásnubný prsteň - Love 091 Zásnubný prsteň - Love 087      

 

Minimalistické zásnubné prstene

O trendov minimalistických šperkov sme sa už rozpísali v nedávnom článku, rovnako tak sa ale minimalizmus so štipkou elegancie dotkne zásnubných prsteňov. Zásnubné prstene v elegantnom a zároveň minimalistickom štýle si svoje nositeľky získajú vďaka jednoduchému, avšak prepracovanému dizajnu, v ktorom hrajú priam čisté línie a geometrické tvary.

       
  Zásnubný prsteň - Love 024 Zásnubný prsteň - Love 083 Zásnubný prsteň - Love 040      

 

       

Navštívte pobočky Rýdl

 
 

 

        

 

VYBRAŤ ZÁSNUBNÝ PRSTEŇ

Přečítajte si tiež: