Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Vianočné darčeky 2019: Aké tento rok urobia radosť ženám a aké mužom?

Vianočné darčeky pre ženy

Vyberať vianočné darčeky ženám býva omnoho jednoduchšie ako prísť na kĺb tomu, čo by radi našli pod stromčekom muži. Lenže čo ak nám pripadá, že svojim mamičkám, babičkám či kolegyniam kupujeme každý rok to isté, bez toho aby sme prejavili aspoň štipku originality? Potom je na čase upustiť tento rok od kozmetiky, sviečok, spodnej bielizne alebo elektroniky a namiesto toho siahnuť po darčeku, ktorý skutočne vyjadrí, ako veľmi vám na obdarovávanej žene záleží. A práve o to sa dokonale postará trblietavý šperk.

 

 

1. Trblietavé vianočné darčeky pre manželku / priateľku

Pokukujete po perfektnom vianočnom darčeku pre svoju partnerku? Potom využite to, že veľa žien, najmä ku koncu roka, túžobne nakukuje do prepychovo ozdobených výkladov šperkárstva a sníva nielen o pohodových, ale aj o trblietavých Vianociach. Ak považujete za Štedrý deň ako ideálny čas k zásnubám, potom si prezrite ponuku našich tradičných i dizajnových zásnubných prsteňov a stavte napríklad na zásnubný prsteň v halo štýle osadený drobnými briliantmi. A aj keď žiadosť o ruku zatiaľ neplánujete, prekvapte svoju milovanú aspoň briliantovými náušnicami alebo výnimočným náhrdelníkom z bieleho zlata.

 

                                            
  Zásnubný prsteň LOVE 091 Náušnice L079 Náhrdelník L002

 

2. Trblietavé vianočné darčeky pre mamičku

Krásnym šperkom preukážete vďaku a úctu tiež všetkým mamičkám. Mamičke vyberte elegantný a vkusný šperk, ktorý podčiarkne jej dlhoročný štýl. Potrpí si skôr na biele, alebo žlté zlato? Žlté zlato vyzerá úchvatne v kombinácii s bielymi perlami, či už v podobe prsteňov alebo náušníc. Biele zlato sa naopak najviac vyníma na šperkoch zdobených ružovou perlou alebo napríklad bledomodrým akvamarínom.

 

                                               
  Náušnice L013 Prívesok L032 Prsteň L015 z aquamarínom

 

3. Trblietavé vianočné darčeky pre kamarátku

Keď si niektoré zo svojich blízkych kamarátok naozaj vážite, dajte jej to počas vianočných sviatkov najavo minimalistickým alebo symbolickým šperkom. Minimalistické šperky si získali srdcia žien po celom svete - sú jednoduché, decentné a veľmi ľahko sa kombinujú. Veľkej obľube sa medzi ženami tešia napríklad jemným náušniciam v tvare srdiečok, ktoré u nás nájdete aj v trendy prevedení z ružového zlata. Svoje dlhoročné priateľstvo potom symbolicky potvrdíte elegantným náramkom so znakom nekonečna.

 

                                                    
  Náušnice L074 Náramok L007 Prívesok L016

 

4. Trblietavé vianočné darčeky pre babičku

Myslíte, že babičky nové šperky nepotrebujú, keď ich za svoj život nazbierali do svojich šperkovníc už veľa? Kdeže, aj postaršie ženy idú rady s dobou a chcú sa pýšiť novými klenotmi na plesoch, zábavách či pravidelných posedeniach so svojimi vrstevnicami. Ženy staršie generácie často preferujú šperky zo žltého zlata, na ktorých nádherne vyniknú farebné drahokamy ako smaragdy alebo sýto červené rubíny.

 

                                                       
  Prsteň - model L060 zo smaragdom Náhrdelník L050 zo zafírom Prsteň - model L073 z rubínom

 

Vianočné darčeky pre mužov

Ženy sa pravdepodobne zhodnú, že hon na ten pravý darček pre mužov dokáže byť veľkou výzvou, po ktorej úspešnom zdolaní sa dostaví zaslúžená úľava a pocit víťazstva. Preto sme sa rozhodli vám toto bremeno uľahčiť a podeliť sa s vami o tipy na darčeky pre priateľa, oteckov, bratov i partnerov. Keď nahliadnete do mužského sveta, objavíte tam fascináciu pre moderné technológie, nadšenie do najrôznejších športov, áut, motoriek, ale aj hračiek, ktoré niektorí muži zbožňujú aj po štyridsiatke.

 

•  Milovníkov moderných technológií ohromíte Drone, chytrými hodinkami, najnovším smartphonom, bezdrôtovými slúchadlami či domácim hlasovým asistentom.

 

•  Nadšencov do áut zase akýmkoľvek auto-náradím či príslušenstvom, navigáciou alebo príjemnou vôňou do auta.

 

•  Muža, ktorí sa o seba rád stará, potom rozhodne neurazíte pánskou kozmetikou, poukazom do luxusného kaderníctva čiže Barbershop, prípadne kvalitným parfumom.

 

•  Dobrodruhom sa zavďačíte kvalitným ruksakom, GoPro kamerou, letenkami do vysnívanej destinácie alebo akoukoľvek outdoorovou výbavou či vychytávkami.

 

•  Takmer každému mužovi ale urobí radosť nový holiaci strojček, voda po holení, pekné hodinky, poriadny kufrík s náradím alebo fľašu exkluzívneho alkoholu.

 
   

Navštívte pobočky Rýdl

 

 
                                                

 

VYBRAŤ DARČEK

Prečítajte si tiež: