Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Zásnubný prsteň pod vianočný stromček

Vianoce sú kúzelným obdobím v roku a žiadať o ruku v žiare vianočného stromčeku pri počuvaní obľubených vianočných hitov , môže byť obzvlášť romantická chvílka. Pozrime sa na to, na čo si dať pri zásnubách na Vianoce pozor, ako a kde darovať zásnubný prstienok a ako urobiť žiadosť o ruku na Vianoce nezabudnuteľnou.

Na tieto Vianoce vaša priateľka nikdy nezabudne

Chceli by ste priateľku požiadať o ruku, ale rozmýšľate, či je žiadosť o ruku na Vianoce pre vás to pravé? Odpovedzte si na tieto štyri otázky.

• Oslavujete radi Vianoce vy aj vaša partnerka?

Pokiaľ s priateľkou milujete vianočné sviatky, bude pre ňu žiadosť o ruku na Vianoce kúzelným momentom. K zásnubám pod stromčekom máte jednoznačne zelenú.

• Má vaša priateľka o zásnubách konkrétnu predstavu?

Zmienila sa vaša priateľka niekedy, že túži po zásnubách na špecifickom mieste ako je pláž , reštaurácia alebo napríklad kino? Potom nie je 100% isté, že zásnuby pod vianočným stromčekom jej urobia radosť, pretože má príliš konktrétnu predstavu.

• Potrpí si vaša priateľka na oslavovanie rôznych výročí?

Oslavujete spoločne dátum prvého rande, prvého bozku a ďalšie výročia? Vašu priateľku by mohlo mrzieť , že budete oslavovať dve dôležité události- Vianoce a zásnuby - v rovnaký deň - 24.decembra. Možnosť je požiadať o ruku počas vianočných sviatkov, teda nie priamo na Štedrý deň.

• Je vaša priateľka viac introvert alebo extrovert?

Pokiaľ je vaša skôr samotárka a na pozornosť druhých si nepotrpí, požiadajte ju o ruku, len pokiaľ budete na Vianoce sami. Pokiaľ je vaša priateľka naopak rada stredobodom pozornosti, nebojte sa do zásnub zapojiť aj jej rodinu.

Žiadosť o ruku priamo na Štedrý deň

Máte už jasnejšie v tom, či sú zásnuby na Vianoce pre vás vhodné? Poďme sa presunúť k tomu, kde a ako priateľku požiadať o ruku. Štedrý deň samozrejme nie je len o vianočnom stromčeku, rozprávkach, vianočke, štedrovečernej večeri a darčekoch.  Naopak, všetka zábava sa nemusí odohrávať iba doma. Veľa ludí si na štedrý deň drží tradície a chodia na vianočné prechádzky, kŕmiť zvieratká do lesa a podobne. Prečo teda nespojiť žiadosť o ruku práve s romanitickou vianočnou prechádzkou v prírode?

Zároveň nie je treba žiadať o ruku priamo 24. decembra na Štedrý deň, ale žiadosť o ruku si môžete nechať aj na (pred)vianočné sviatky. Máme pre vás 10 tipov na príležitosť pre žiadosť o ruku na Vianoce. Ktorá z nich bude pre vás tá pravá?

 

  • Pod vianočným stomčekom na Štedrý deň (pri rozbalovaní darčekov u štedrovečernej večeri, pri spievaní kolied).
  • Pri vianočnej prechádzke na Štedrý deň (vonku v prírode).
  • Po vianočnej omši na Štedrý deň (cestou domov z kostola).
  • Na vianočných trhoch (na ruskom kolese, pri popíjaní vianočného punča, u vianočného betlehéma, pred kostolom, pod vianočným stromčekom na námestí).
  • Na rodinnej návšteve o vianočných sviatkov (žiadosť o ruku v rodinnom kruhu).
  • Na záhrade na Štedrý deň (nachystajte sviečky a romantickú vianočnú atmosféru).
  • Pri vyberaní vianočného stromčeka pred Vianocami (ideálne pri vyberaní stromčeka priamo u predajcu v lese).
  • Pri vianočnom fotení (priateľka nebude nič tušiť a zároveň budete mať žiadosť o ruku zachytenú od fotografa).
  • Pri lyžovaní cez vianočné sviatky ( žiadosť na svahu môže byť romantická).
  • Pri prechádzke na horách cez vianočné sviatky.

 

Ako darovať zásnubný prsteň na Vianoce

Máte jasnejšie o mieste, ale premýšlate ešte kam so zásnubným prsteňom? Zaveste ho na vianočný stromček, umiestnite ho do vianočnej ozdoby, zabaľte ako klasický darček alebo si zaobstarajte svietiaci nápis Vezmeš si ma a zbytok je jasný.

Vyberte najkrajší zásnubný prsteň

O mieste a prevedení zásnub na Vianoce už máme jasno, ešte ale potrebujete zásnubný prsteň. Prečítajte si, ako vybrať zásnubný prsteň u nás na blogu. V zlatníctve Rýdl sa na zásnubné a snubné prstene špecializujeme, pozrite sa na našu ponuku zásnubných prsteňov.

Zásnubné prstene Rýdl

Zásnubný prstienok si môžete obejdnať online na našom e-shope alebo sa môžete zastaviť na jednej z našich predajní v Prahe, Brne alebo v Bratislave. Nezabudnite, že na  zásnubnom prsteni poskytujeme celoživotný servis.

 

Máte o prestienku špecifickú predstavu? Navhrnite si u nás zásnubný prsteň na mieru.