Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Chcete byť originálny? Vyberte si netradičné snubné prstene

Snubné prstene v netradičnej farbe

Ako materiál pre svoje snubné prstene ľudia najčastejšie volia biele či žlté zlato. To ale neznamená, že v tejto tradícii musíte pokračovať aj vy. Ak sa vám napríklad páči žlté, ale aj ružové zlato, snubné prstene kombinujúci oba materiály sú pre vás ako stvorené. Nerozhodné povahy a zástancovia skutočne netradičných šperkov potom v našej ponuke ocenia snubné prstene z kombinácie bieleho, žltého a ružového zlata. Hoci svadba býva romantickú záležitosťou a spravidla jej dominuje biela farba, nebojte sa do svojich snubných prsteňov zakomponovať aj tmavé farby, ak sa vám páči. Snubné prstene s výplňou z novoritu (keramického kompozitného materiálu) poteší nielen vyznávačov minimalizmu.

 

     
Snubné prstene - model č. 163 Snubné prstene - model č. 388 Snubné prstene - model č. 363      

 

 

Snubné prstene v netradičnom dizajne

V klenotníctvach už málokedy narazíte iba na hladké krúžky či snubné prstene s jedným briliantom. Zlatnícke remeslo sa neustále posúva dopredu a tí, ktorí chcú uspieť, musia tiež vedieť zaujať a prekvapiť. Ak vás pri výbere snubných prsteňov napadlo, že nechcete nosiť celý život na prstenníku to, čo polovica zemegule, potom sú pre vás snubné prstene v netradičnom prevedení ideálnou voľbou. Preukážte svoj zmysel pre nevšednosť snubnými prsteňami so zaujímavými detailmi či zdobením.

 

     
Snubné prstene - model č. 344 Snubné prstene - model č. 355 Snubné prstene - model č. 338      

 

Snubné prstene v netradičnom tvare

Kto hovorí, že snubné prstene musí byť guľaté? Doby, kedy partneri potvrdzovalo svoju lásku a oddanosť dvoma krúžkami, sú dávno preč. Dnes si na svoje prstenníky môžete vzájomne navliecť aj snubné prstene hranatého tvaru, ktoré ešte naviac kombinujú všetky tri druhy zlata. Dámsky model jedného z našich najmenej tradičných modelov zdobia deväť jemných kameňov, vďaka ktorým si ich nežné pohlavie zamiluje ešte viac. Vaše snubné prstene sa ale môžu aj krásne vlniť - dôkazom je nezvyčajný model existujúci z 3 zvlnených krúžkov, ktoré do seba vzájomne zapadajú.

     
Snubné prstene - model č. 356 Snubné prstene - model č. 369 Snubné prstene - model č. 176      

 

Originálne snubné prstene na mieru

Máte v hlave jasnú predstavu o tom, ako by vaše snubné prstene mali vyzerať, alebo ste pri čerpaní inšpirácie narazili na jedinečné snubné prstene, ktoré ste doteraz nikde nevideli? Potom stačí, keď nám svoj návrh či fotku prsteňov ukážete a my vám vyrobíme snubné prstene priamo na mieru.

 

           

Navštívte pobočky Rýdl

 
   

 

                          

 

VYBRAŤ SVADOBNÉ OBRÚČKY

Přečítajte si tiež: