Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Na čo si dať pozor pri nákupe snubných prsteňov? 5 tipov a rád

 

1. Aké štýly snubných prsteňov sa vám páčia?

Čo sa týka plánovania celej svadby, muži väčšinou pri prípravách a dôležitých rozhodnutiach nechávajú dominovať svoju nastávajúcu a ľahko sa prispôsobí. Často sa tak stáva aj pri výbere snubných prsteňov. Je dobré si však aspoň na chvíľu spoločne sadnúť a prebrať vaše predstavy a štýly snubných prsteňov, ktoré sa vám obom páčia. Alebo sa dohovoriť, že partnerka vyberie napríklad svojich 5 favoritov a tie potom s partnerom prediskutuje.

 

 

Snubné prstene - model č. 435

Snubné prstene - model č. 296 Snubné prstene - model č. 18

 

Rozhodne nemusíte mať rovnaké snubné prstene. Môžu sa líšiť ako šírkovo, tak aj farebne, spájať ich môže napríklad rytina. Myslite však na to, že snubné prstene budete nosiť do konca svojho života. Trendy sú síce fajn, však po roku, dvoch vás môžu omrzieť. Skúste sa zamerať na moderný nadčasový dizajn.

 

2. Neriešte iba cenu

Snubné prstene sú síce určitou investíciou, avšak v porovnaní s inými položkami svadby netvoria tú najväčšiu. Pri výbere sa teda nesústreďte len na cenu snubných prsteňov a berte to tak, že investujete do šperku, ktorý vám bude robiť radosť po zvyšok života. Snubné prstene sú mnohokrát to jediné, čo vám spolu s fotoalbumom a spomienkami zo svadby zostanú. Rovnako ako plánovanie celej svadby i výber snubných prsteňov je o prioritách. Ak vám na kvalite vašich snubných prsteňov záleží, ale váš finančný rozpočet sa na túto skutočnosť moc netvári, skúste ušetriť inde.

 

V našom článku Koľko minúť za snubné prstene? sa dozviete spôsoby, ako ušetriť na iných svadobných nákladoch.

 

 

3. Vyberte si kvalitný materiál

Na materiáli snubných prsteňov naozaj záleží. Asi nemusíme zmieňovať, že tie najkvalitnejšie (a zároveň najkrajšie) snubné prstene sú vyrobené z tradičného zlata, prípadne platiny. Akékoľvek lacnejšie a alternatívne materiály, ako sú chirurgická oceľ alebo striebro, sa nepýši zrovna dobrými vlastnosťami a po pár rokoch, ak nie mesiacoch nosenie to na sebe dajú poznať. Kvalita materiálu je dôležitá predovšetkým z toho dôvodu, že prstene budete nosiť každý deň a pri rôznych činnostiach. Ak sa vám napríklad snubné prstene z chirurgickej ocele poškodí, nedajú už sa opraviť. Strieborné snubné prstene vám zase po čase začnú černieť. Oba tieto materiály sme pre vás porovnali v článku Snubné prstene zo striebra a chirurgickej ocele. Prečo je (ne) zvoliť?.

 

4. Prezrite si prstene osobne

Obľuba nákupu šperkov online z pohodlia domova rastie, čomu pochopiteľne nahráva aj aktuálna celoštátnej karanténa. Napriek tomu však odporúčame pozrieť si vybrané snubné prstene naživo, akonáhle to bude možné. Vzhľadom k tomu, že na snubné prstene sa nevzťahuje 14denné záruka, je vždy lepšie si prstene "ohmatať" a zistiť, ako vám sedí aj pristane. Na našich pobočkách si môžete v kľude prezrieť všetky modely a nechať si poradiť od preškoleného personálu. A kto vie, možno vám padne do oka úplne iný model snubných prsteňov, než pre ktorý ste sa pôvodne vydali.

 

       

Navštívte pobočky Rýdl

 

 
 

 

 

 

5. Čítajte recenzie

A v neposlednom rade - čítajte recenzie. Tie vám povedia oveľa viac, než čo sa o vybranom klenotníctve dozviete na webových stránkach. Len vďaka skúsenostiam reálnych ľudí zistíte, či firma dodáva prstene včas a ako s ľuďmi jedná. Pozitívne recenzie od spokojných zákazníkov sú pre nás v našom odbore to najcennejšie a veľmi si ich vážime. Desiatky, ak nie stovky takýchto recenzií nájdete na portále beremese.cz, takže ak stále váhate, určite si ich prečítajte.

 

 

VYBRAŤ SVADOBNÉ OBRÚČKY

Přečítajte si tiež: