Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Šperky Rýdl oslavujú 20 rokov. Vďaka vám!

Bolo nebolo ...

Písal sa rok 1999 a zatiaľ čo Česká republika sa stala členom NATO a získala titul majstrovstvá sveta v hokeji, 21-ročný vyučený zlatník získal živnostenské oprávnenie. Vo firme, kde doposiaľ pracoval, ho ručná výroba prsteňov nadchla natoľko, že sa po získaní skúseností a inšpirácie rozhodol dať výpoveď a začať vyrábať prstene na svetovej úrovni. Áno, tušíte správne. Bol to pán Lukáš Rýdl

Prielom modernej výroby prsteňov v Čechách

V tej dobe nevedel, aké technológie sú na výrobu snubných prsteňov potreba, koľko taká technológia vôbec stojí ani ako sa prstene pomocou moderných technológií vlastne vyrábajú. V Čechách to vtedy totiž nevedel nikto. Avšak ani to mu nezabránilo pracovať na svojom sne, ktorý si pred ním už pár šťastných splnilo. Patrili medzi ne najmä nemecké a švajčiarske firmy, od ktorých čerpal najväčšiu inšpiráciu. Okamih, kedy si vypil kávu v nemeckom Pforzheime v jednej z firiem, ktorá tieto moderné stroje vyrábala, bol zlomový. Slovo dalo slovo a potom už "len" stačilo zohnať peniaze a dať dohromady dokonale premyslený plán, za ktorý bol schopný dať ruku do ohňa.

Keď sa zrodí značka s dušou a tradíciou

A tak zlatník, ktorý veril poctivému remeslu viac ako čomukoľvek inému, začal vyrábať šperky pod vlastnou značkou. Výroba v malej dielničke naberala na čoraz väčšom objeme a v roku 2001 získala prvých dvoch zamestnancov. Všetko sa točilo predovšetkým okolo snubných prsteňov, ako ale vidíme dnes, len u nich to nezostalo.

Prvá predajňa

Roky plynú a v roku 2003 otvárame prvú kamennú predajňu v centre Prahy. Tá funguje dodnes. Štyri roky potom sú dôkazom, že sľuby sa majú plniť nielen o Vianociach, a to predovšetkým tie, ktoré sľúbite sebe samým. Úsilie o čo najvyššiu kvalitu snubných prsteňov viedlo k obstaranie najmodernejšej špičkovej výrobnej technológie z Nemecka. Zlatníctvo Rýdl sa stáva jedno z najmodernejšie vybaveným zlatníctvom u nás.

zlatnictví praha

Kúzlo poctivého remesla a moderných technológií 

Predajne sa rozrastajú a v roku 2014 vďaka neustálemu rozvoju technológií rozširujeme svoje portfólio o zásnubné prstene. S každým ďalším prsteňom vznikajú nové a nové príbehy plné lásky, nových začiatkov a odomknutých životných kapitol. Kombinácia najšikovnejších majstrov zlatníkov, ktorí o prsteňoch vedia všetko, a moderných technológií zanecháva na prsteňoch viac než len blyšťavé diamanty či spomienkové rytiny. Zanecháva v nich zapálenia a dlhoročné skúsenosti, ktoré by ste dnes vo väčšine zlatníckych dielní len márne hľadali. Ďalší logický krok? Otvorenie ďalšej predajne - tentoraz v Brne a v Bratislave.

Šperky vyrábané s láskou

Roky utekajú, a pretože ľudia čím ďalej viac dávajú prednosť kvalite a originálnym prstienkom zrodených aj z tých najnáročnejších návrhov, malá dielnička už nám nestačí. A tak sa presúvame do moderných výrobných priestorov v pražských Strašniciach, kde pre vás prstene a šperky vyrábame poctivo a s úctou dodnes. Teraz by sa hodilo napísať: "Zazvonil zvonec a rozprávky je koniec", avšak pravda je taká, že toto je len začiatok.

zlatnictví praha

20 rokov s vami ... Ďakujeme!

Dnes sa píše rok 2019 a my len ťažko po tej tŕnistej a zároveň úžasnej ceste dokážeme uveriť, že už je to 20 rokov.

 

• 20 rokov, čo vás zdobia naše prstene aj šperky.

• 20 rokov, keď do nás vkladáte svoju dôveru.

• 20 rokov, kedy volíte nás a kedy váš rozum volí srdcom.

• 20 rokov, počas ktorých ste nám dali silu stať sa najväčším výrobcom snubných prsteňov v Čechách.

• 20 rokov, za ktorých sme sa stali súčasťou tisícov zásnub aj svadieb, narodenín aj narodenie dieťaťa.

.

Práve tieto momenty spolu s vašimi príbehmi tvorí značku, ktorou sme dnes.​

A za to vám z celého srdca ďakujeme.​

Prečítajte si tiež:

Romantička alebo klasička? Vyberte ten správny zásnubný prsteň.

Tipy na darčeky na Valentína a ako ho tento rok osláviť