Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Svadobná koordinátorka ušetrí čas aj nervy. Oplatí sa aj vám?

 

 

Kto je svadobná koordinátorka?

Svadobnú koordinátorku si predstavte ako kúzelníčku, ktorá cez váš svadobný deň urobí maximum pre to, aby ste si ho užili a mali čo najmenej starostí. Ako vaša pravá ruka môže figurovať nielen na svadbe, ale aj počas svadobných príprav, ktoré dokáže dotiahnuť do posledného detailu. Obvolá potrebných dodávateľov, navrhne svadobnú výzdobu, dohovorí svadobného fotografa, skrátka zariadi čokoľvek, čo jej zveríte.

 

Či si koordinátorku najmete na niekoľko konzultácií alebo len na svadobný deň, je len na vás. Veľa neviest uprednostňuje druhú variantu, vďaka čomu sa v deň Dé nemusia s ničím stresovať a riešiť organizačné záležitosti.

 

Prečo zvoliť svadobnú koordinátorku?

Ak si chcete svoj svadobný deň vychutnať naplno a už teraz sa desíte toho, ako celý svadobný deň bude prebiehať a či zvládnete všetko ukočírovať, popremýšľajte o svadobnej koordinátorke. Niekto považuje svadobnú koordinátorku za zbytočnú investíciu, však to posledné, čo vo svoj svadobný deň chcete, je premýšľať, kam sa stratili výväzky, kedy zvolať spoločné fotenie a kto dá hosťom výslužku.

 

 

To všetko môžete svadobnou koordinátorkou pustiť z hlavy - detailný harmonogram celej svadby bude poznať vopred a počas úvodných stretnutí s vami prerokuje vaše predstavy aj požiadavky. Nemusíte sa báť, že by vám v rámci svojej pracovnej náplne do všetkého hovorila a rozhodovala za vás - od toho je to iba koordinátorka.

 

Zaúlohované družičky a mamičky si svadbu možno neužijú

Niektoré nevesty, ktoré sú proti, často argumentujú tým, že si zvládnu všetko zorganizovať samy, alebo že zaúlohujú šikovné družičky, mamičku či kamarátky. Naozaj ale chcete, aby niektorí vaši hostia na svadbe poletovali a korigovali zábavu, hostinu či obrad? Vo väčšine prípadov si potom poverené osoby vôbec svadbu neužijú, ale zo slušnosti vám to nepovedia. Odporúčame počkať, či sa sami ponúknu, prípadne sa dohovoriť na miere ich ochoty a nechať na nich len drobnejšie úlohy.

 

V čom vám svadobné koordinátorka pomôže?

 

  • Ušetríte si starosti a nervy - počas príprav i svadobného dňa.
  • Ušetríte čas.
  • Svadobný deň si 100% užijete - budete mať po ruke človeka, na ktorého sa môžete spoľahnúť.
  • Ušetríte peniaze na dodávateľoch - suma, ktorú za koordinátorku zaplatíte sa vám čiastočne môže vrátiť na dodávateľoch - svadobné koordinátori s nimi dokážu vyjednať lepšie ceny.

 

 

Kedy sa rozhodnúť pre svadobnú koordinátorku?

Svadobnú koordinátorku zvážte v prípade, že vám z predstavy, čo všetko budete musieť okolo svadobného dňa zariadiť, ide hlava vybuchnúť. Rovnako tak nemáte vo svojom okolí spoľahlivú a šikovnú známu, ktorá by svadbu zvládla koordinovať. Ak plánujete veľkú svadbu o viac ako 100 ľuďoch, potom za svadobnú koordinátorku budete vďační. Svadobnú koordinátorku ocenia tiež pracovne vyťažené budúce nevesty alebo nevesty, ktoré sa s prípravami nechcú z nejakého dôvodu zaoberať.

 

Kedy je svadobná koordinátorka zbytočná?

U naozaj malých svadieb (10-30 hostí) môže svadobná koordinátorka predstavovať vyhodené peniaze - ak nenastane nečakaná situácia, väčšinu záležitostí takto nízkom počte ľudí zvládnete samy, prípadne s pomocou družičiek. Ak každej z nich pridelíte iba drobnú úlohu a všetci budú presne vedieť, čo a kedy majú robiť, potom sa na svadbe aj pobavia.

 

Koľko stojí svadobná koordinátorka?

Cena svadobnej koordinátorky sa líši podľa rozsahu služieb. Pre lepšiu predstavu pre vás máme približné cenové rozpätie:

 

  • Svadobné konzultácie: 20 – 100 Eur
  • Koordinácia svadobného obradu: 150 – 550 Eur
  • Koordinácia svadobného dňa: 500 – 1500 Eur

 

Na čo si dať pozor pri výbere svadobnej koordinátorky?

Nie je koordinátorka ako koordinátorka. Svadobná koordinátorka je človek, na ktorom z veľkej časti závisí, či svadba prebehne podľa vašich predstáv a či sa vydarí. Hľadajte preto spoľahlivú profesionálku so skúsenosťami a výbornými ohlasmi. Dôležitým kritériom pri výbere je aj to, aby vám koordinátorka ľudsky "sadla", čo väčšinou spoznáte už pri úvodnej schôdzke.

 

Tip: Kvalitná svadobná koordinátorka vás najprv vypočuje a až potom hovorí. Má dobré komunikačné schopnosti, príjemné vystupovanie a v správny čas vám odovzdá dobre mierené rady.

 

 

       

Navštívte pobočky Rýdl

 

 
 

 

 

 

VYBRAŤ SVADOBNÉ OBRÚČKY

Přečítajte si tiež: