Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Tipy na darčeky pre svadobčanov: Jedlé, milé i luxusné

 

                                                Photo by Joanna Kosinska on Unsplash

 

V minulosti darčeky pre hostí zahŕňali najmä výslužku - svadobné koláčiky, kúsok torty a nejaké tie rezne či údeniny. Dnes už sa stáva takmer tradíciou, že sa k výslužce pridávajú drobné darčeky, ktoré slúžia ako poďakovanie či spomienka. Hosťom ich prostredníctvom dáte najavo, že si ich prítomnosti aj svadobných darov vážite a okrem iného získate priestor, ako prejaviť svoju kreativitu.

 

Čo je dôležité - typ darčekov by mal korešpondovať so štýlom vašej svadby. Ak napríklad organizujete svadbu v rustikálnom štýle, zakomponujte do výroby darčekov prírodné materiály. Ak bude naopak vaša svadba luxusné a veľkolepá, pôsobilo by trochu zvláštne, ak by hostia pri odchode dostali potrebné prepisovačku.

 

Maškrty

Jedlá a všelijakých pochúťok si síce hostia na svadbe užijú dosť, však malým vrecúškom maškrt nepohrdne nikto. Ak navyše dobroty šikovne zabalíte do celofánu, hostia si môžu sladkosti nechať na horšie časy. A čím jedlé vrecúška naplniť? Stavte napríklad na mini tortičky s gravírovaním, makrónky či luxusné pralinky. Pekne vyzerajú aj personalizované čokoládky pre svadobčanov s citátom alebo milou frázou. Veľakrát postačí aj veľavravné Ďakujeme.

 

 

Kvetinky

Ak holdujete skôr nejedlým darčekom a radi by ste hosťom darovali niečo milého, čo im zároveň dlho vydrží, venujte im kúsok prírody v podobe sukulentov, malých kaktusov či iných miniatúrnych rastliniek. Z ďalších rastlín je obľúbený napríklad rýmovník alebo štvorlístok v kvetináči. Darčeky posuniete ešte o úroveň vyššie, ak rastlinky sami vopred zasadíte.

 

Vlastnoručne vyrobené darčeky

Nie nadarmo sa hovorí, že najkrajší darček je ten, ktorý ste sami vyrobili a vtlačili tak do neho kúsok seba. V prípade, že vám do svadby ešte zostáva dosť času, pustite sa do vlastnoručne vyrábaných darčekov. Nižšie nájdete niekoľko tipov na voňavé maličkosti, ktoré zvládne vyrobiť úplne každý:

 

  •  mydlá z predpripravenej mydlovej hmoty,
  • soľ do kúpeľa s venovaním,
  • šumivé gule,
  • voňavé vrecúška naplnené sušenou levanduľou / bylinkami,
  • čokoládové alebo orechové sušienky.

 

Svadobné noviny

Vhodným darčekom môžu byť aj svadobné noviny. Aký zvolíte formát je len na vás - noviny by však mali odrážať váš vzťah a vašu spoločnú cestu životom. Vtipnou aj dojemnú formou v nich môžete stvárniť vaše zoznámenie, prvé rande alebo napríklad žiadosť o ruku. Každému z hostí venujte jeden výtlačok a nechajte ich nahliadnuť pod pokrievku vášho súkromného života.

 

 

Svadobné víno

Alkoholu sa na svadbe síce vypije požehnane, nič vám však nebráni v tom nechať si vyrobiť svoje vlastné víno! Svadobné víno si môžete kompletne navrhnúť aj s etiketou a farebne ho zladiť s vašou svadbou, alebo si objednať iba fľaše a etikety si obstarať po svojom.

 

Inšpiráciu na darčeky pre svadobčanov už máte, náhode však nenechajte ani výber snubných prsteňov. Po snubných prsteňoch sa začnite obzerať ideálne 2-3 mesiace pred svadbou, aby ste mali čas si v pokoji premyslieť, aký chcete design i materiál prsteňov, prípadne počet drahokamov.

 

U nás si vyberiete z viac než stovky jedinečných modelov a štýlov - od klasických zásnubných prsteňov až po romantické či minimalistické. Nenašli ste, čo ste hľadali? Zverte nám svoj vlastný návrh prsteňov a nechajte si vytvoriť snubné prstene na mieru.

 

       

Navštívte pobočky Rýdl

 

 
 

 

 

 

VYBRAŤ SVADOBNÉ OBRÚČKY

Přečítajte si tiež: