Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Darček k promócii: Ako najlepšie odmeniť čerstvého absolventa?

 

Po prebdených nociach, litroch kávy a niekoľkoročnom ležaní v knihách, keď absolvent konečne získa akademický titul, si odmenu v podobe darčeka bezpochyby zaslúži. Aký typ darčeka sa pre takú príležitosť hodí? V niektorých rodinách je pravidlom, že za úspešné dokončenie vysokej školy sa kupujú autá, dovolenky alebo luxusné hodinky. Ruku na srdce - auto iste za tie roky driny poteší každého, ale väčšina ľudí rozhodne neštuduje len kvôli tomu, aby na konci svojho štúdia dostal drahý dar.

 

Pri výbere vhodného darčeka na to myslite a nemajte obavy z toho, že by šperk, krásne plniace pero či pozvánka na večeru neboli dostačujúce. Darček za promócii môže byť pokojne aj praktický, alebo spomienkový.

 

 

Šperk ako ideálny darček k promócii

Pokiaľ chcete čerstvému ​​absolventovi venovať darček, ktorý mu vydrží mnoho rokov a radosť z neho nevyprchá po mesiaci, darujte mu šperk. Najmä potom vyberáte Ak má byť odmena za štátnice pre ženu, vkusným klenotom rozhodne nešliapnete vedľa. Najprv sa ale zamyslite, aké typy šperkov dotyčná najradšej nosí, alebo vyberte šperk, ktorý si sama nezaobstará, ako napríklad:

 

Diamantové náušnice

Náušnice patrí k najobľúbenejším šperkom vôbec, tie diamantové navyše pristanú každej žene. Diamantové náušnice dokonale podčiarknu ženskú krásu a hodí sa ako na bežné nosenie, tak aj na  formálnejšie udalosti. V ponuke šperkov Rýdl nájdete nepreberné množstvo diamantových náušníc - odporúčame však zamerať sa ideálne na diamantové náušnice kôstky, ktoré sú jednoduché a elegantné.

 

Tip: Ak chcete do náušníc investovať menej peňazí, môžete miesto diamantov zvoliť cenovo dostupnejšie zirkóny. Viac informácií o porovnanie oboch drahokamov sa dočítate v článku Viete, čím sa zirkónmi odlišujú od diamantov?

     
Náušnice L090 Náušnice L018 Náušnice L062      

 

Šperk s akvamarínom

Ak vyberáte šperk dáme, ktorá si potrpí na naozaj špeciálne kúsky, stavte na šperk s nebesky krásnym akvamarínom. Akvamarín poslednou dobou naberá na popularite a nie je sa čomu diviť - svetlá farba tohto drahokamu očarí každého.

     
Náhrdelník s akvamarínom Náušnice s akvamarínom Prsteň s akvamarínom      

 

Retiazka s rytinou

Ako šperk pre uchovanie spomienky na deň štátnic výborne poslúži retiazka s gravírovaným medailónom. Do neho môžete nechať vyryť napríklad dátum štátnic, alebo napríklad akýkoľvek osobný odkaz. Spomienka na deň, kedy absolventovi spadol kameň zo srdca, v ňom zaručene zakaždým vyvolá pocit radosti, úľavy aj hrdosti.

 

            
Náhrdelník L075   Medailónik ovál  

Medailónik guľatý

       

Zaslúžený relax

Na tom, že študentské roky nie sú prechádzkou ružovou záhradou sa asi zhodneme. Veľká časť absolventov tak po úspešných štátnici netúži po ničom inom ako po zaslúženom odpočinku. Dajte dotyčnému možnosť si oddýchnuť treba prostredníctvom jednodňového wellness balíka, alebo víkendového pobytu plného masáží, saunovania a ozdravovacích terapií.

 

Zážitok

Dobrodružné povahy, ktoré sa vrhajú do všetkého po hlave a ich snom je skočiť padákom z lietadla, potom dozaista ocenia darček v podobe netradičného zážitku. Čo napríklad bungee jumping, jazda v športovom aute alebo poukaz na flyboarding?

 

       

Navštívte pobočky Rýdl

 

 
 

 

 

 

VYBRAŤ DARČEK

Přečítajte si tiež: