Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Svadobné tlačoviny - praktické rady a tipy

 

Svadobné pozvánky vs. svadobné oznámenia

Rozdiel medzi svadobným oznámením a svadobnou pozvánkou je jednoduchý - pomocou oznámenia svadby len oznamujete a dávate príjemcovi najavo, že je pozývaný iba na obrad, nie na hostinu a oslavy. Svadobné oznámenia sa odosiela zhruba 3-8 mesiacov pred svadbou, avšak čím skôr ho rozošlete, tím lepšie. Na svadobnú hostinu pozvete prostredníctvom svadobnej pozvánky.

 

 

Čo by mala obsahovať svadobná pozvánka?

Svadobná pozvánka by mala obsahovať všetky informácie o konaní svadby (kto, kedy a kde sa vezme) vrátane špeciálnych požiadaviek na dresscode či prítomnosť detí/psov. Ak by ste radi dostali ako svadobný dar peniaze, povedzte si o ne rovno v pozvánke. Ďalšie nápady a tipy, ako si povedať o peniaze miesto svadobného daru sa dočítate v tomto článku.


Najprv si premyslite dizajn všetkých tlačovín

Ešte než sa pustíte do rozosielky, premyslite si dizajn všetkých vašich tlačovín. Aký prvok či nápad ich bude spájať? Čo by mali vyjadrovať? Vyzerá oveľa lepšie, ak sú tlačoviny v rovnakom štýle a pekne podčiarkujú koncept celej svadby. Obzvlášť u tlačovín potom platí, že menej je niekedy viac. Ak máte v hlave super kreatívny nápad, ako stvárniť svadobné oznámenia, skúste znova zvážiť každý prvok a jeho nutnosť. Vo finále potom možno zistíte, že sa zaobídete bez hrdličiek, kudrlinkatého písma i trblietok.

 

Ak vôbec netušíte, ako by mali vaše svadobné pozvánky vyzerať, spýtajte sa sami seba, čo od nich očakávate: Mali by byť vtipné a pobaviť? Alebo naopak elegantné a vecné? Svadobné pozvánky by mali odrážať predovšetkým to, akí ste ako ľudia a partneri. Veľa inšpirácie na dizajn svadobných pozvánok načerpáte tiež na Pinterestu.

 

                   

Svadobná kniha hostí

Svadobná kniha hostí čiže kniha novomanželov patrí medzi tlačoviny, ktoré vás nebudú stáť príliš úsilia ani peňazí, ale svoj účel splní hneď v dvoch rovinách - jednak poslúži ako zábava pre hostí, ktorí vám do knihy môžu venovať akýkoľvek odkaz, prianie či výkres a doplniť ho prípadne i fotkou, a pre vás sa kniha stane milou pamiatkou, ktorú neskôr môžete obohatiť aj o fotky zo svadby.

 

Kam umiestniť knihu klientov?

Knihu na svadbe umiestnite na dobre viditeľné miesto, napríklad menší stolík blízko jedálneho rautu, prípadne si určite osobu, ktorá bude figurovať ako správca knihy a hostí s ňou postupne zaobíde. Ku knihe nezabudnite priložiť ceruzku, pastelky, prípadne iné kreatívne potreby, ktoré svadobčanom umožnia sa v nej vyblázniť.

 

Menovky na svadbu

Ak sa na svadbe bez nejakých tlačovín určite nezaobídete, potom sú to svadobné menovky. Tie sa umiestňujú na svadobnú tabuľu, aby hostia vedeli, aké miesto im patrí. Vďaka tomu počas hostiny nevznikne chaos. Svadobné menovky by mali obsahovať meno, prípadne priezvisko hosťa. Ak máte dosť času a chcete si s dizajnom menoviek pohrať, môžete k ich zhotovenie použiť napríklad drevo aj kvety, k jesennej svadbe sa zase skvele hodia listy alebo šišky, prípadne môžete vyrobiť jedlé menovky v podobe makronek či mini Cupcake.

 

Ešte nemáte svoje snubné prstene? U nás si vyberiete z viac než stovky jedinečných modelov a štýlov - od klasických zásnubných prsteňov až po romantické či minimalistické. Radi vám tiež zhotovíme prsteň podľa vlastného návrhu.

 

 

       

Navštívte pobočky Rýdl

 

 
 

 

 

 

VYBRAŤ SVADOBNÉ OBRÚČKY

Přečítajte si tiež: