Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Zo sveta šperkov: Najväčšie trendy roka 2020

 

Farebné šperky

Ak vám už vaše šperky pripadajú trochu fádne, vneste do nich trochu farieb. Prehliadkové móla tento rok v rámci šperkov zažili priamo explóziu farieb - k videniu boli najrôznejšie farebné kombinácie, drahokamy aj kvetinové motívy. Tým z vás, ktorí sa bojíte experimentovať a radšej zostávate u klasiky, odporúčame pozrieť si šperky s akvamarínom. Alebo dať aspoň šancu prsteňu sa smaragdom, ktorého upokojujúca zelená farba sa pre jar perfektne hodí.

     
Prsteň L073 Náhrdelník L082 Náušnice L093      

 

Perlové šperky

Perlové šperky sú nadčasové a z módy zatiaľ doteraz nevyšli, avšak počnúc jarou 2020 ich popularita výrazne stúpne. Svetoví návrhári predviedli šperky zdobené perlou vo všetkých možných variantoch - od visiacich náušníc s jednou perlou až po extravagantné perlové náušnice, ktoré pripomínajú skôr náhrdelník. Jedno je však isté, najviac to perlám pristane v kombinácii so žltým zlatom.

 

 

Kúzlo minimalizmu  

Minimalizmus hýbe svetom a podľa posledných kolekcií známych i menej známych návrhárov je zrejmé, že aj tým šperkárskymi. Bohato a zložito zdobené šperky striedajú jednoduché tvary, čisté línie a decentné zdobenie. Prepadnúť kúzlu minimalistických šperkov je ľahké - dajú sa veľmi ľahko kombinovať a vrstviť, hodí sa na bežné nosenie, ale aj na pracovnú schôdzku a sú nadčasové.

 

     
Prsteň L014 Náhrdelník L002 Náušnice L026      

 

Sólo náušnice

Stáva sa vám často, že strácate náušnice? V tomto roku si z toho vôbec nemusíte robiť hlavu. Teda len v prípade, že sa nejedná o luxusné diamantové náušnice z bieleho zlata, ktoré ste dostali od svojho partnera k výročiu J. Rok 2020 totiž praje úplne netradičnému trendu, kedy si cielene vezmete iba jednu náušnicu. Outfity so sólo náušnicami dominovali prehliadkam svetových dizajnérov, ako sú napríklad Marc Jacobs alebo Prabal Gurung.

 

Maxi kruhy

Kruhové náušnice z trhu nikdy tak úplne nezmizli, ich hlavné obdobie slávy už ale pominulo. Tento rok kruhové náušnice hlási návrat, a rovno vo veľkom - hitom sa totiž stanú masívne kruhové náušnice obrích rozmerov.

 

Na nové trendy myslíme aj u nás v zlatníctve Rýdl, preto vás pravidelne zásobujeme novými modelmi a dizajnmi šperkov, ktoré sú medzi tradičnými kúskami príjemným osviežením. Ktorý z trendy šperkov si vyberiete vy?

 

       

Navštívte pobočky Rýdl

 

 
 

 

 

 

VYBRAŤ ŠPERK

Přečítajte si tiež: